9x de leukste iPhone 6 hoesjes

Door  |  3 reacties

Wat is hij mooi, de nieuwste iPhone. Maar ook wel kwetsbaar. Een nog groter scherm, ronde randen waardoor hij makkelijker uit je handen glijdt… En je kunt hem ook niet even in je broekzak stoppen.

Sinds vorige week ben ik de trotse eigenaar van een nieuwe iPhone. En na één dag was het mij duidelijk: hier moet een hoesje omheen. Niet alleen om beschadigen te voorkomen (ai, nog meer glas en ik liet die oude al zo vaak vallen), maar ook vanwege het formaat. Met een strakke broek krijg je hem nauwelijks in je zak gestopt. Hem even in je handtas tussen alle sleutels gooien, is niet echt bevorderlijk voor je scherm. Met een hoesje zou hij in je tas wel overleven.

En dus startte mijn zoektocht naar leuke iPhone 6 hoesjes. En dat was nog best een zoektocht. Ik moet nog even kiezen welke het wordt (nummer 8 of 9 denk ik), maar misschien kan ik jou vast op weg helpen?

9x de leukste iPhone 6 hoesjes

Alles over deze iPhone 6 hoesjes

1. Gebreid & met Aztec-print: deze serie van iPhone 6 hoesjes vond ik op Ebay.

2. Genoeg iPhone 6 hoesjes te vinden van namaak-hout. Deze is echter gemaakt van echt hout en daardoor is elk hoesje uniek, met elk zijn eigen nerven. En dan kun je ook nog je initialen of een logo in je hoesje laten graveren. Verkrijgbaar in vier soorten (en dus kleuren) hout.

3. Houd je van eenvoud en felle kleurtjes als paars en roze? Dan kan dit wel eens hét hoesje voor jou zijn.

4. Ik ben dol op natuurlijke materialen, en hoewel dit hoesje gewoon van kunststof is gemaakt, maakt het motief van verweerd hout heel veel goed. Je kunt hier overigens ook iPhone 6 hoesjes met een eigen foto of motief bestellen.

5. Dit verweerde leren hoesje kun je laten voorzien van je eigen initialen. Eenvoudig, maar zo mooi! Met ruimte voor drie (creditcards).

6. Op het werk kan ik niet bij elke afspraak aankomen met een felgekleurd hoesje. Dit hoesje met slangen-motief (geen echt leer) is net wat geschikter. En hij is verdomd handig, want het hoesje is meteen een standaard. Ook verkrijgbaar in tal van andere uitvoeringen.

7. Zonder twijfel krijg je een glimlach op je gezicht van deze: een hoesje vol met kleurrijke bolletjes.

8. Vooralsnog mijn favoriet van al deze iPhone 6 hoesjes, maar ik moet nog even sparen. Dit hoesje van Handgraft kost namelijk € 103,-. Maar dan heb je wel wat; hij is namelijk gemaakt van hoge kwaliteit wol en leer. Met ruimte voor je briefgeld en pasjes.

9. Een stuk goedkoper, gemaakt van vilt, maar met hetzelfde idee: deze handgemaakte, grijze iPhone 6 wallet. Ook hier is ruimte voor je pasjes of briefpapiergeld. En slechts € 17,22 excl. verzendkosten.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

3 reacties

 1. Manon

  3 november 2014 at 10:29

  Nummer 8 vind ik het mooist! Alleen super jammer van de prijs, dan zou ik maar voor nummer 9 gaan, die is ook leuk en kan je ook nog eens wisselen van hoesje! Liefs

 2. Bianca

  3 november 2014 at 10:32

  Erg leuke hoesjes! Ik heb zo’n 17 hoesjes voor mijn iPhone 5 haha, ik ben een slechte kiezer :’)

 3. daphny

  3 november 2014 at 12:08

  Superhandig die laatste 2!

  Leuk !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *