HotelWeek: voordelig genieten van luxe hotels

Door  |  0 reacties

Heb jij zin om je een nachtje (of twee, of drie) compleet in de watten te laten leggen, maar heb je geen mega-budget? Sinds vandaag kun je weer boeken voor de HotelWeek. En dat betekent dat je voor slechts  25,- p.p.p.n. kunt genieten van 4-sterren luxe.

Wat is de HotelWeek?

Voor wie nog niet bekend is met de HotelWeek (en dus eigenlijk al een paar jaar onder een steen heeft gelegen) leggen we het nog even kort uit. De HotelWeek is een initiatief van Hotelspecials.nl, dat ooit in het leven werd geroepen om Nederlanders kennis te laten maken met luxe sterrenhotels voor een lage prijs *.

Van een lage prijs kun je zeker spreken: tijdens de HotelWeek kun je al voor € 25,- in een vier-sterren hotel overnachten. Wil je nog wat luxer? Voor € 35,- kun je terecht in een hotel met vijf sterren. En je hebt maar liefst de keuzes uit bijna 300 hotels in Benelux, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk.

Wanneer is de HotelWeek?

Hoewel je sinds vandaag (en tot dinsdag 11 november) kunt boeken, vindt de overnachting pas later plaats. De HotelWeek is namelijk van 31 december t/m 11 januari en voor deze data kun je dus nu reserveren. Vier bijvoorbeeld Oud & Nieuw in Den Haag, Haarlem of Düsseldorf. Of start het nieuwe jaar goed in Berlijn, Amsterdam of Antwerpen.

Extra luxe!

Heb je iets meer budget tot je beschikking boek dan een VIP-arrangement. Dit kan al vanaf € 50,-. De arrangementen bestaan uit bijvoorbeeld een upgrade naar een luxere kamer, toegang tot het wellness center of een fles prosecco op de kamer.

Interesse? Wacht niet te lang met boeken & reserveer nu jouw kamer via onderstaande banner.

* Let op! Alle genoemde prijzen zijn excl. servicekosten en toeristenbelasting en op basis van twee personen.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *