One quote a day: Flow scheurkalender

Door  |  2 reacties

Hoewel we nog ruim twee maanden te gaan hebben in 2014 liggen de eerste agenda’s en scheurkalenders voor 2015 al weer in de winkel. En stiekem is er al een favoriet: de Flow Scheurkalender 2015.

Het is alweer de derde scheurkalender van Flow. Waar de eerste een mindfullness scheurkalender was en de tweede een bonte verzameling van weetjes over en quotes van (beroemde) vrouwen heeft deze derde scheurkalender een nieuw thema. En oh, wat is hij leuk! (zeker als je net als ik fan bent van Flow)

Over de Flow Scheurkalender 2015

Flow Scheurkalender 2015De Flow Scheurkalender van 2015 is een, zoals Flow het zelf noemt, een one quote a day kalender. Het is een bonte verzameling van quotes, kleurrijke illustraties en designs. En als je een abonnement op Flow hebt, zal je dit bekend voorkomen. Het lijkt namelijk heel erg op de mini-scheurkalender zoals je deze jaarlijks bij Flow krijgt.

365 quotes dus, geïllustreerd door creatievelingen over de hele wereld. Want de kalender zal, net zoals Flow inmiddels ook, over de hele wereld verkocht worden. Dit betekent wel dat de quotes niet Nederlands zijn, maar volledig Engelstalig. Geen bezwaar aan deze kant, want menig quote klinkt in het Engels beter. Vertaal er voor de gein maar eens een paar in het Nederlands. Niet leuk!

Een moment geduld

De Flow Scheurkalender hangt hier al klaar om te beginnen aan het nieuwe jaar. Maar we hebben Sinterklaas & Kerst nog te gaan. Daarna is het elke dag een geluksmomentje bij het afscheuren van een blaadje. En aan het eind heb je 365 mini-posters vol toffe quotes. Leuk om te gebruiken als je cadeautjes op een originele manier inpakt. Of prik je favoriete quotes op het prikbord boven je bureau ter inspiratie.

Titel: Flow Scheurkalender 2015
Uitgever: Sanoma
Prijs: € 14,95

Bekijk op bol.com

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

2 reacties

 1. Mariska

  12 november 2014 at 18:14

  Misschien niet te lang mee wachten? Bol.com geeft nu al aan dat het artikel helaas niet leverbaar is…
  Hij klinkt heel erg leuk, dus ik ga even kijken of ie ergens anders nog beschikbaar is.

  • Redactie

   12 november 2014 at 18:17

   @ Mariska: zo snel kan het dus gaan 🙁 Maar Flow kennende komt er dan nog wel een herdruk. We houden dit in de gaten en posten het op onze Facebook als deze weer leverbaar is!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *