Dilemma op dinsdag

Door  |  0 reacties

Leuk om cadeau te doen: Het Grote Dilemma op Dinsdag Boek. Dit boek is het resultaat van de verveling van zes vrienden en een uitstekend anti-verveel-boek voor jou.

Dilemma op Dinsdag: het bekt niet alleen lekker, het is ook nog eens heel erg leuk. En op een doodeenvoudige manier ontstaan. Zes vrienden verveelden zich op een verjaardag en besloten over onmogelijke dilemma’s te discussiëren. Naar aanleiding van deze avond maakten ze een Facebook-pagina aan, waarmee ze de dilemma’s ook aan directe vrienden wilden voorleggen. Maar al snel waren het niet alleen directe vrienden die mee discussieerden, hun Facebook-pagina heeft inmiddels meer dan 65.000 leden. En tja, dan maar een nieuwe uitdaging: een heus Dilemma op Dinsdag-boek.

Wat kun je verwachten van Het Grote Dilemma op Dinsdag Boek

Grote Dilemma op DinsdagAltijd natte sokken of elke dag frikadel speciaal als ontbijt. Alles wat je zegt wordt ook in het Duits nagesynchroniseerd of je wordt op straat altijd achtervolgd door een draaiorgel. Je bent analfabeet of je hebt schubben over je hele lichaam. Er lekt altijd een pakje Fristi in je tas of je hebt altijd een melksnor. Je draagt alleen maar kleding met een tijgerprint of je speelt iedere zaterdagavond bingo in een bejaardentehuis. Wat zou jij kiezen?

De irreële dilemma’s in het boek lijken soms vrij eenvoudig, maar zijn ze dat eigenlijk wel. Ik moet niet denken aan een frikadel speciaal als ontbijt (überhaupt geen frikadel speciaal), maar altijd maar natte sokken is ook niet je van het. Wat is dan het voor mij beste antwoord?

Door de spiraalbinding in dit boek en de ‘keuzekaarten’ kan de lezer tot wel 1.600 dilemma’s creëren. Goed voor uren discussieplezier tijdens etentjes bij (schoon)ouders, als je geen zin hebt in je huiswerk, op het terras, op familieweekend ,als je niet kunt slapen, tijdens ellenlange autoritten, in de wachtkamer bij de tandarts, op het strand, in de kerstvakantie…

Of met zijn allen bij de kerstboom in de donkere decembermaand. Want door de prijs van slechts € 14,95 is dit een ideaal cadeautje voor onder de kerstboom.

Titel: Het Grote Dilemma op Dinsdag boek
Uitgever: Blossom Books
Prijs: € 14,95

Bekijk op bol.com

P.S. Nu al meedoen met de dilemma’s? Je kunt niet alleen op hun Facebook-pagina terecht, maar ook op Dilemmaopdinsdag.nl.

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *