Sinterklaas verlanglijstje: de favorieten van Annemarie

Door  |  0 reacties

Heb jij ook elk jaar moeite met het samen stellen van je Sinterklaas verlanglijstje? We helpen je dit jaar graag op weg. Want oh wat is onze wensenlijst groot, elke dag komen we zoveel leuke producten tegen in onze zoektocht naar items voor Like & Love (it!). Speciaal voor jou zetten onze redacteuren hun wensen op een lijstje, zodat jij aan de hand van deze ideeën jouw lijstje kunt aanvullen. Vandaag het Sinterklaas verlanglijstje van Annemarie.

Ik vind het altijd superlastig om leuke cadeaus te verzinnen. Voor m’n verjaardag krijg ik eigenlijk al jaren alleen maar Douglas-bonnen, soms afgewisseld met een diner- of boekenbon. Omdat het natuurlijk ook wel eens leuk is om wat ‘tastbaardere’ cadeaus te krijgen, heb ik even flink m’n best gedaan om een mooi verlanglijstje te maken. Met de cadeaus op dit Sinterklaas verlanglijstje kom ik de winter wel door!

Annemarie's Sinterklaas Verlanglijstje

Alles over Annemarie’s Sinterklaas verlanglijstje

1. Ik heb al honderden boeken verslonden, vooral op vakantie of tijdens het badderen gaan er vele boeken doorheen. Ik hou van veel soorten boeken, van chicklits tot thrillers. En mijn chicklit-verslaving begon ooit met de Shopaholicserie. Na (voor mijn gevoel) jaren wachten, is er eindelijk een vervolg over shopaholic Becky Bloomwood: Shopaholic naar de sterren. Een must have!

2. Hoe vaak ik m’n sleutels niet kwijt ben? Dit sleutel- annex vogelhuisje zou een uitkomst zijn…

3. Ik hou wel van een beetje opvallende hardloopkleding, al dat zwart is zo saai… Met deze hardloophandschoenen kom ik de winter wel door!

4. Een abonnement op Bruid & Bruidegom. Voor mijn werk als weddingplanner eigenlijk een must. Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste trends en kan ik inspiratie opdoen.

5. Toen ik nog niet samenwoonde met mijn vriend had ik een hoop spullen van Blond verzameld. Hij is er niet echt fan van, maar deze kalender kan er nog wel bij.

6. De geurstokjes van Rituals, Deze geur is subtiel & zacht, heerlijk.

7. Licor 43 is al tijden mijn favoriete drankje. Erg lekker met ijs, maar ook als cocktail met jus d’orange en melk (!) goed te drinken. Geen bezwaar tegen een fles onder de kerstboom.

8. Een vorm om cakepops mee te maken. Één van mijn hobby’s naast bruiloften is taarten maken & decoreren met marsepein. Ik heb nog nooit cakepops gemaakt, dus ben benieuwd!

9. Normaal gesproken zit ik altijd onder m’n Ikea-plaid van nog geen 5,- op de bank. Deze plaid zou toch wat beter staan in m’n interieur.

Reacties

Annemarie (30), heeft net een drastische carrièreswitch gemaakt, van arts naar wedding- en eventplanner. Ze houdt erg van lezen, reizen, haar vriend (niet perse in die volgorde) en is vastbesloten om van het leven een feestje te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *