Nog meer bijzondere kerstreclames

Door  |  0 reacties

De John Lewis-kerstreclame is en blijft onze favoriet. Toch zijn er meer kerstreclames die ontroeren, vertederen en een glimlach op je gezicht doen verschijnen.

Hoewel in Nederland de reclameblokken toch volledig in het teken staan van Sinterklaas zijn de Britten al flink bezig met de komende kerst (nog een week of 7!). Sinds begin deze maand kunnen kijkers in Engeland genieten van bijzondere kerstreclames.

Onze favoriete kerstreclames

Wij selecteerden onze drie favorieten, naast die van John Lewis uiteraard (bekijk deze hier).

Mark & Spencer zet twee beeldschone kerstelfjes in, die hartenwensen vervullen. Van het terugvinden van een vermiste kat tot een waslijn vol mooie feestkleding. Van het vinden van je grote liefde tot een witte kerst. En van het muziekje alleen al krijgen we zin in een gezellige en bovenal witte kerst.

Het muziekje in de kerstreclame van Debenhams, een Engels warenhuis, zorgt direct voor een kerstgevoel. Tel daarbij op de schattige koppies van de kleine kinderen die in het warenhuis op zoek mogen naar hun eigen cadeau en het ‘aaaaahhh’ gevoel is compleet.

Aldi zet de populaire Brit Jools Holland (presentator & pianist) in in hun kerstreclame. Hoewel wij persoonlijk niets met deze Bekende Brit hebben straalt de hele reclame het gezellig kerstgevoel uit. Zoals het hoort te zijn. En betaalbaar, want Aldi. Zullen we dit jaar de dure Albert Heijn eens overslaan? Houden we meer geld over voor kerstcadeaus!

Welke van deze kerstreclames is jouw favoriet? Of hebben we nog een heel bijzondere kerstreclame gemist? We horen het graag van je, want wij kunnen er geen genoeg van krijgen!

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *