Sinterklaas verlanglijstje: de favorieten van Laura V

Door  |  2 reacties

Elk jaar is het weer een crime: een Sinterklaas verlanglijstje maken. Met dure cadeaus voor gulle ouders en betaalbare cadeaus voor de lootjes. Als je schrijft voor Like & Love (it!) kom je echter zoveel producten tegen dat dat verlanglijstje wel erg lang is. Om jou op weg te helpen delen onze redacteuren de komende tijd hun wensen met jou. Vandaag het Sinterklaas verlanglijstje van Laura V.

Ik ben een klein beetje verwend: zodra ik iets leuks zie, koop ik het (als mijn portemonnee dat toelaat, maar als twee fulltime werkende zonder kinderen lukt dat doorgaans wel). In het verleden was dat een ramp zodra mijn verjaardag of Sinterklaas naderde.

Maar sinds ik een aantal jaar geleden Like & Love (it!) startte is er te veel wat ik wil kopen. En dat luxe probleem is dus nu verleden tijd. Mijn lijst is te lang voor Sinterklaas én Kerst samen. Mijn negen favorieten vind je hieronder. Nu afwachten of ik lief genoeg ben geweest.

Laura's Sinterklaas Verlanglijstje

Alles over Laura’s Sinterklaas verlanglijstje

1. Met stip op 1 op mijn Sinterklaas verlanglijstje: een Polaroid Cube. In augustus werd bekend dat deze concurrent van de GoPro nog geen € 100,- zou gaan kosten en sinds kort is de actiecamera (in toffe kleurtjes) ook echt verkrijgbaar in Nederland. Hebben! (Pap en mam, mochten jullie dit lezen: graag de blauwe)

2. Ik ben niet echt – understatement van het jaar – goed in het verzorgen van planten. Maar met deze houten planten, die ook nog eens goed in mijn interieur past, zou het helemaal goed komen. Ideaal voor het Sinterklaas verlanglijstje van mensen zonder groene vingers.

3. Ruim een jaar geleden ontdekte ik dit servies. Alle onderdelen samen kun je stapelen tot één grote melkfles, een geweldig ontwerp! Door de vele wensen heb ik hem nog steeds niet gekocht. Ik duim dus heel hard dat hij dit jaar onder de kerstboom ligt.

4. Vorige week ontdekt op de timeline van een van mijn favoriete Instagrammers en nu helemaal verliefd. FEST Amsterdam blijkt geweldige kussens te hebben. Mijn favoriet zie je hier.

5. Tja, je bent reisfanaat of niet..? Het liefst slaap ik dus onder dit wereldse dekbed.

6. Als er één webshop al veel aan mij heeft verdiend, dan is het Bij Tij. Zij verkopen Noosa-armbanden en chunks en inmiddels heb ik er zo’n 60 in de la liggen (+ armbanden, slippers en een portemonnee). Elk seizoen komen er weer extra chunks. Deze chunk staat nu bovenaan mijn lijstje.

7. Kleuren voor volwassenen: we hebben er het afgelopen jaar heel veel overgeschreven, met name door mijn voorliefde voor deze vorm van ontspanning. Hoewel ik al een aantal kleurboeken thuis heb liggen, staat het mandala kleurboek hoog op mijn lijstje.

8. Waar veel mensen dromen van de KitchenAid Mixer, gaat mijn hart sneller kloppen van de KitchenAid waterkoker. Hoe tof zou deze staan in onze grijs/witte keuken?

9. Nog zo’n website waar ik veel geld uitgeef: Etsy. Zeker als ik op zoek ben naar handgemaakte spullen, net even anders dan wat je in de winkel vindt. Dit gehaakte kleed zou perfect in mijn woonkamer passen. Voor de koude decemberdagen.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

2 reacties

 1. Anniek Verhooren

  12 november 2014 at 22:15

  Wat een heerlijke spullen, vooral dat dekbed is echt prachtig! Ik las trouwens laatst ergens dat je die vogeltjes voor aan je sleutel ook kunt gebruiken als fluitje, bijvoorbeeld voor als je wordt lastig gevallen op straat. Superslim!

  • Redactie

   12 november 2014 at 22:16

   @ Anniek: oh je bedoelt dit van het verlanglijstje van Annemarie. Wat slim bedacht!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *