Kleurplaten waar je blij van wordt

Door  |  0 reacties

Geluk zit in kleine dingen. Bijvoorbeeld in een boekje vol mooie, eenvoudige kleurplaten, afgewisseld met inspirerende quotes. Welk boekje dat is? Feel good kleurboek.

Alleen al om te bladeren zou je dit kleurboek, van uitgeverij Deltas, kopen. Vrolijke kleurplaten, die net even iets anders zijn dan het gemiddelde kleurboek. Ook in dit kleurboek vind je bloemetjes & beestjes, maar net wat vrolijker en losser vormgegeven. Soms is er al een beginnetje voor je gemaakt en soms word je in het diepe gegooid met een ingewikkeld patroon van sierlijke krullen.

Tussen het tekenen door word je instant happy van inspirerende quote als Doe elke dag iets waar je vrolijk van wordt (kleuren!) en Voor thee en koekjes is er altijd tijd (graag tijdens het kleuren).

Een cadeautje om te krijgen én om te geven. En dat voor slechts 6,95.

Titel: Feel Good Kleurboek
Uitgever: Deltas Centrale uitgeverij
Prijs: € 6,95

Bekijk het Feel Good kleurboek op bol.com

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *