9x feestelijke kersttoetjes

Door  |  0 reacties

Op zoek naar feestelijke kersttoetjes om je net zo feestelijke driegangen-diner af te sluiten? Wij speurden het net af en selecteerden onze negen favoriete feestelijke kersttoetjes.

Zullen we toch maar voor een driegangen-toetjes-diner gaan? Kiezen bleek haast onmogelijk tijdens de speurtocht die onze redacteuren gezamenlijk hielden. Er is zoveel lekkers, en stiekem heeft een en ander hier al op tafel gestaan. Ja, en dat terwijl het echt nog geen kerst is. Maar je moet je kersttoetjes voorproeven voor je het aan je gasten voorschotelt toch?

9x feestelijke kersttoetjes

Alles over deze feestelijke kersttoetjes

1. Lekker winters: gebakken appels gevuld met cheesecake.

2. Feestelijke kersttoetjes hoeven helemaal niet ingewikkeld te zijn. Stressvrij in de keuken sta je zeker als je kiest voor deze cheesecake-kerstmutsjes. Houd er rekening mee dat je hem tussendoor 6 tot 8 uur moet koelen. Dus begin op tijd! (mooi voordat de gasten er zijn)

3. Zelf ben ik niet bepaald een goede taartenbakster, maar misschien moet ik maar iemand in mijn omgeving lief aankijken die deze pepermunt-cheesecake voor mij wil maken. Durf jij het aan?

4. Hét kersttoetje voor chocolade liefhebbers: chocolade-brownie-trifle.

5. Wat een feestvreugde! Deze tiramisu trifle van frambozen en sneeuwvlokken.

6. De chique variant van de oer-Hollandse Viennetta: een boomstam van pure chocolade met een hart van crème brulée.

7. Deze Holly Jolly Jelly Shots zouden prima passen in een feestelijke grand dessert.

8. We snappen dat het haast onmogelijk is om uit al deze feestelijke kersttoetjes te kiezen, dus waarom niet combineren? Deze sneeuw-chocolade-kussen kun je bijv. prima na het eerste feestelijke kersttoetje serveren. Bij de koffie!

9. Blijf volledig in kerst-stijl met deze kerstboom-cupcakes. Machtig genoeg om te dienen als dessert!

Welk van deze kersttoetjes wil jij maken? Of heb je al een ander kerstdessert op de planning staan?

 

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *