Sinterklaas verlanglijstje: de favorieten van Willemijn

Door  |  2 reacties

Moeite met het maken van jouw Sinterklaas verlanglijstje? Onze redacteuren spotten elke week zoveel leuke producten dat hun lijstjes inmiddels eindeloos zijn. Om je op weg te helpen maken ze deze week een Sinterklaas verlanglijstje van hun negen favorieten. Lees hier de favorieten van Willemijn!

Als de jongste van vijf broers en zussen was Sinterklaas voor mij altijd echt een groot feest. Goede grappen, creatieve surprises en elkaar even flink wijzen op alle eigenaardigheden van de ander. Nu ik sinds een aantal jaren ook Sinterklaas vier bij de schoonfamilie, bestaande uit een nog groter gezin, is het hek van de dam. Ik mag in januari al wel beginnen aan mijn nieuwe verlanglijst voor het heerlijk avondje, want makkelijk vind ik het niet.

Bij een sinterklaas verlanglijstje denk ik aan ‘echt iets voor mezelf’, praktisch en verwennerij. Maar maak ik een verlanglijst met mijn ultieme wensen, of kies ik voor betaalbare cadeaus met een enkele uitspatter? Laat ik maar voor de laatste optie gaan, wel zo fijn voor de portemonnee. Nu maar hopen dat één van mijn broers of zussen mee leest.

Willemijn's Sinterklaas Verlanglijstje

Alles over het Sinterklaas verlanglijstje van Willemijn

1. Klein en bescheiden, dat is wat ik fijn vind bij mijn sieraden. Geen opvallende glimmers, de armband Armand Heart Jane past wat dat betreft precies bij mij.

2. Sinds ik de Bottoms up Doorbell spotte voor een artikel voor Like & Love (it) krijg ik deze niet meer uit mijn hoofd. Zo tof!

3. De nieuwe cd This Is All Yours van Alt-J lijkt me zalig voor onderweg.

4. Deze ketting met paardenbloem vond ik op Dawanda. Wat een pareltje, een stukje natuur in je ketting.

5. Dit tasje van leer en jute is in mijn ogen een stoer tasje welke je makkelijk onder je arm meeneemt. En net groot genoeg voor mijn telefoon, pinpas, sleutels en extra’s.

6. Ik heb een zwak voor bekers of mokken zonder oor, het liefste met een leuke print. Zoals deze beker met blauwe stippen van Sissy-Boy.

7. Nadat ik een tijd terug een mega groot nieuw dekbed heb gekocht, komt deze dekbedovertrekset van HEMA zeker van pas.

8. Warm en comfortabel voor thuis, deze gebreide huissokken.

9. Een Tony’s Chocolonely chocoladeletter mag natuurlijk niet ontbreken op mijn verlanglijstje. En dan het liefste de variant met pepernoten.

En naast dit alles graag een goed gedicht, dank u Sinterklaasje!

Reacties

Willemijn (26) is een levensgenieter, wordt blij van kleine dingen en werkt als freelancer voor diverse opdrachtgevers. Ze is geïnteresseerd in kunst & cultuur, design en eten. Minstens één keer per jaar maakt ze een verre reis en de wenslijst van plekken waar ze geweest wil zijn wordt er niet korter op.

2 reacties

  1. Rosanne

    13 november 2014 at 17:49

    Spontaan zin in de intocht bij het zien van die eerste foto.

  2. Sarah

    13 november 2014 at 18:16

    Leuk lijstje! Ik vind het dit jaar echt moeilijk om een lijstje te maken, maar hij is bijna klaar haha! De Tony’s chocoladeletter met pepernoten komt er ook op te staan. Die is zoooo lekker!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *