Sinterklaas verlanglijstje: de favorieten van Tanja

Door  |  1 reactie

Om jou op weg te helpen om je Sinterklaas verlanglijstje samen te stellen, geven onze redacteuren je deze week een kijkje in hun verlanglijstje. Vandaag de favorieten van Tanja. Kijk je mee?

“Pieterbazen, pieterbazen, pieterbazen zijn nooit moe. Midden in de koude winter, komen zij naar Holland toe.”

Laten we niet moeilijk doen en simpelweg aannemen dat Sinterklaas nog steeds op 5 december valt, Pieterbaas bruin, zwart, geel of rood is en hij net als de Santa Claus door alle (imaginaire) schoorstenen kan klauteren. Dan is het namelijk ook prima om naast winterpeen en een glas water mijn schoen te zetten. Dank u Sinterklaasje!

Tanja's Sinterklaas Verlanglijstje

Alles over Tanja’s Sinterklaas Verlanglijstje

1. Geen vlees, minder vlees, meer groente. Welke groente je ook kiest, met het kookboek Niven 80/20 wordt het gegarandeerd een smakelijkst succes!

2. Meet The Visitor by Guido Deleu. Prachtig in al zijn eenvoud en daarom val ik als een blok voor hem!

3. Douze points! Twelve points! Dank u Sinterklaas, en oh jongens wat een feest dit punttekenboek. Van 1 naar 2 naar 3 met grijns van oor tot oor terwijl gaandeweg de tekening verschijnt.

4. Etherische oliën van Chi. Om rustig te worden, of juist energie te krijgen. Zoveel keuze en alles om lichaam en geest in balans te houden. Mijn top 3: winternacht, zeebries, herfstavond.

5. Wintertenen? No way. Niet met deze vilten sloffen van Esgii. Gemaakt van 100% natuurlijke schapenwol. Maat 38 is prima Sinterklaas.

6. Ook zonder Cleopatra’s neus kan ik uren genieten van dit melkbad van The Scottish Fine Soaps Company.

7. Kussens heb je nooit genoeg, dus voor dit vossen-met-kersen-kussen heb ik zeker nog plek!

8. Ook koude vingers zijn gelukkig zo verleden tijd. Zeker met deze kleurrijke wanten van Donna Wilson.

9. Gevoelens zijn van vitaal belang om in leven te blijven. Ik ben nog steeds nieuwsgierig naar Damasio’s spitsvondig licht beschreven in Het gelijk van Spinoza.

Reacties

Tanja (42) woont samen met Oskar en kat PLUK in Haarlem. Ze wordt blij van alle seizoenen, schrijven, wandelen en foto's maken. Social media vindt ze de beste uitvinding ever en wat dat over haar zegt, leert ze nu op de Open Universiteit bij de studie psychologie. Ze is een regenboogmaker in wording en leeft volgens de stelregel Don't grow up, it's a trap!

1 reactie

  1. Northflix

    14 november 2014 at 20:08

    Dat kussen is echt super leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *