Sinterklaas verlanglijstje: de favorieten van Laura M

Door  |  1 reactie

Nog méér inspiratie nodig voor het samenstellen van jouw Sinterklaas verlanglijstje? Nadat Kristel, Annemarie, Tanja, Laura V & Willemijn hun wensen al deelden, is het nu de beurt aan Laura M. Wat staat er dit jaar op haar verlanglijstje?

Elk jaar rond deze tijd heb ik hetzelfde probleem: ik heb geen flauw idee wat ik voor sinterklaas (of kerst) moet vragen. Het hele jaar door kan ik van alles bedenken, maar als het moment daar is… Gelukkig biedt het cadeau archief van Like & Love (it!) een hoop leuke opties voor mensen die, net als ik, moeite hebben met het bedenken van goede cadeautjes!

Sinterklaas Verlanglijstje

Alles over de producten op Laura’s Sinterklaas Verlanglijstje

1. Ik heb een grote voorliefde voor de prachtige notitieboekjes van Moleskine. Ik heb alleen al zo’n twintig notitieboekjes, maar deze mooie weekagenda, die ook nog eens een gaaf kleurverloop heeft, kan daar nog wel bij.

2. Eens zei ik dat ik er niets van moest hebben, maar ik ben toch wel een beetje verliefd geworden op de grijze Herschel Retreat rugzak. De prijs is een beetje boven het budget van de Sint, maar misschien vindt hij wel dat ik heel lief ben geweest dit jaar.

3. Lekker eten? Yes! Lang in mijn studentenkeukentje staan? Liever niet. Het kookboek Lekker en Simpel lijkt me daarom een ideale toevoeging voor in mijn boekenkast.

4. In het lijstje van dingen die ik altijd al wilde, maar nog nooit heb gekocht: een Dopper drinkflesje.

5. Vorig jaar schreef ik al dat deze John Green-verzamelbox misschien wel het ultieme cadeau is voor een boekwurm zoals ik: vijf boeken van één van mijn favoriete schrijvers, samengebonden in een mooie verzamelbox. Toen is het niet opgepikt door de Sint! Wellicht heb ik dit jaar meer geluk…?

6. Als je op Esty zoekt naar ‘quote poster’ krijg je zo ongelooflijk veel mooie dingen op je scherm, dat kiezen bijna een onmogelijke opgave wordt. Ik blijf toch een boekenmeisje, dus mijn favoriet is misschien wel deze Great Gatsby quoteposter. Stiekem vind ik deze ook leuk: Rule the world, start with coffee.

7. Ik weet niet waar ik meer van hou: producten van The Body Shop of alles met ook maar iets van kokos erin. Gelukkig bestaat er ook een combinatie tussen die twee: Coconut Treats. Hmmm!

8. Bij de HEMA hebben ze tegenwoordig van die leuke schrijfspulletjes. Wat dacht je van deze wax stempel? Je weet wel, zo’n stempel waarmee ze vroeger een belangrijke brief dicht maakten?

9. Als het om sieraden gaat, houd ik van simpel. Een eenvoudig zilver bandje met een mooie steen, zoals deze van Leen Dutch Design, vind ik dan ook perfect.

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

1 reactie

  1. Dionne

    15 november 2014 at 18:19

    Wat een mooie items!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *