Sinterklaas verlanglijstje: de favorieten van Jo

Door  |  1 reactie

Genoeg inspiratie voor Sinterklaas verlanglijstjes (kerst mag ook) deze week. Elke dag deelt een van onze redacteuren haar wensenlijstje. Vandaag is het de beurt aan Jo.

Als kind vond ik het helemaal niet moeilijk om een verlanglijstje te maken voor Sinterklaas. Tegenwoordig vind ik het een stuk lastiger en weet ik vaak niet echt iets leuks te vragen. Gelukkig heb ik na wat speurwerk op internet (en Like & Love (it!) natuurlijk) toch een leuk verlanglijstje weten samen te stellen. Nu maar afwachten of ik zoet genoeg ben geweest.

Sinterklaas verlanglijstje Jo

Alles over Jo’s Sinterklaas verlanglijstje

1. Koekjes bakken vind ik nog steeds erg leuk om te doen en met deze deegstempels van de Hema worden mijn home made koekjes nog leuker!

2. Als er bij Masterchef Australië een masterclass wordt gegeven door één van de juryleden haak ik vaak al snel af (want te moeilijk!) behalve bij Matt Preston. Hij gebruikt ingrediënten en technieken waarvan ik denk: dat moet ik ook kunnen! Ik krijg altijd meteen zin om zijn recepten uit te proberen ben erg benieuwd naar z’n laatste kookboek Fast, fresh and unbelievably delicious.

3. Op de website The Decal Guru vond ik allemaal gave stickers voor je iPad of MacBook. Deze Dandelion Heart sticker zou ik graag op m’n laptop willen!

4. De blogwereld is nog vrij nieuw voor mij. Nog geen half jaar geleden wist ik eigenlijk niet eens echt wat een blog precies was.. Nu ik het bloggen helemaal heb ontdekt, wil ik me er graag nog meer in verdiepen met het boek How Blogs Work.

5. Ik ben al een tijdje op zoek naar een leuke thermosbeker en dan wel eentje die niet lekt en goed warm blijft. Toen op de redactie de Contigo Westloop Thermosbeker werd getest was ik om, die wil ik! En dan graag de witte of roze versie.

6. Nu het weer vroeg donker wordt, komen bij mij de kaarsen weer te voorschijn. Een paar van deze ster kaarsen op een dienblad en het is meteen gezellig in huis!

7. Ik ben echt fan van OPI nagellak! Ze hebben een hele uitgebreide collectie met elke keer weer nieuwe kleuren en verrassende namen voor hun nagellakjes. Voor de feestdagen heb je nu de Gwen Stefani collectie. Deze mini’s zijn ideaal voor als je, net als ik, niet kunt kiezen of meerdere kleuren wil proberen!

8. Het is alweer lang geleden dat ik een scheurkalender heb gehad. Meestal vergeet ik na een tijdje om netjes dagelijks een blaadje af te scheuren.. Maar van deze Flow scheurkalender word ik toch weer enthousiast! Met elke dag een mooie quote gaat het in 2015 misschien wel lukken om deze inspirerende scheurkalender bij te houden.

9. Sjaals kun je wat mij betreft nooit genoeg hebben. Ik heb al een aardige collectie, maar breid deze graag uit met deze sjaal met zebraprint.

Word jij enthousiast van Jo’s Sinterklaas verlanglijstje? Neem haar wensen gerust over op jouw verlanglijstje.

 

Reacties

Jo (32) raakt niet uitgepraat over hardlopen en bezoekt graag concerten en festivals. Ze houdt van lekker eten & drinken, lezen en schrijven. De zon en mooie duurzame producten maken haar blij. Ze is nog lang niet uitgereisd en is dol op sushi en NYC.

1 reactie

  1. Dionne

    16 november 2014 at 20:37

    Die ster kaars is leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *