Lonely Planet Best in Travel: waar moet je heen in 2015?

Door  |  0 reacties

Hoewel de feestdagen nog moeten komen en we nog 1,5 maand 2014 te gaan hebben, is het soms best fijn om al naar volgend jaar te kijken. Bijvoorbeeld om te bedenken waar je heen gaat op vakantie. Nog geen idee? Lonely Planet Best in Travel 2015 helpt je op weg.

The best places to go and things to do all around the world in 2015! Drawing on the knowledge, passion and miles travelled by Lonely Planet’s staff, authors and online community, we present a year’s worth of travel inspiration to take you out of the ordinary and into some unforgettable experiences.

Reizen, het zit in je bloed of niet. Bij mij wel, al kwam dat er als klein meisje niet echt uit, omdat je ouders nu eenmaal je vakantiebestemming bepalen (en dat was altijd dezelfde). Toen ik uit huis ging, sloeg ik echter mijn vleugels uit en elk jaar was het tijd voor nieuwe bestemmingen. Ik kon mijn geluk niet op toen ik werd aangenomen bij een grote reiswebsite en nog steeds geniet ik er van dat ik de hele dag met reizen bezig mag zijn. En af en toe ook nog op reis mag gaan.

Topbestemmingen 2015 volgens Lonely Planet

Lonely Planet Best in Travel 2015Ik volg het reisnieuws op de voet. En als ik me ergens op verheug dan is het de bekendmaking van Lonely Planet’s toplijstjes voor het volgende jaar. Naar welke landen moet je echt (en waarom!), welke steden mag je niet overslaan, bij welk bestemmingen krijg je waar voor je geld?

In 2015 mag je landen als Singapore, Nicaragua, Ierland, Filipijnen en Marokko niet missen. Steden als  Milaan, Washington DC, Valletta, Wenen en Toronto worden de must sees. Althans, als we Lonely Planet mogen geloven.

Waarom deze bestemmingen? Dat lees je in Lonely Planet Best in Travel 2015.

Lonely Planet Best in Travel 2015: wat kun je verwachten?

Want naast hun online top-lijstjes brengt Lonely Planet elk jaar een handig boekje uit met de top-bestemmingen (waarheen en waarom) inclusief handige tips. Een praktisch pocketboekje, waarvan ik inmiddels een flinke verzameling (dit is de 10e editie!) in mijn kast heb staan. En die van 2015 natuurlijk ook al, anders is mijn verzameling niet compleet.

En voor de prijs hoef je het niet te laten, dit handige reisgidsje kost slechts € 12,99 en daarvoor krijg je een schat aan informatie. Een koopje dus! Lonely Planet Best in Travel 2015 is trouwens ook leuk om cadeau te geven met de feestdagen aan een fanatieke reiziger in je omgeving.

Titel: Lonely Planet Best in Travel 2015
Uitgever: Lonely Planet
Prijs: € 12,99

Bekijk op bol.com

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *