Sinterklaas verlanglijstje: de favorieten van Sabine

Door  |  0 reacties

We werden zo blij van de verlanglijstjes van onze redacteuren dat we een aantal vaste bezoekers lief hebben aangekeken en hebben gevraagd of zij ook hun Sinterklaas verlanglijstje wilde delen. Sabine – eigenaresse van Pukster.nl, moeder van twee zoons en trouwe fan van Like & Love (it!) – stuurde ons haar verlanglijstje.

Lang geleden zeg dat ik een echt verlanglijstje voor mezelf maakte. En hoe vaak moest ik niet heel hard nadenken als iemand vroeg: “Heb je nog wensen?”. Verrassend genoeg had ik daar nu geen moeite mee. Plop, 9x leuks voor op mijn verlanglijstje. Dus mocht iemand in een gulle bui zijn…

Sinterklaas verlanglijstje Sabine

Alles over het Sinterklaas verlanglijstje van Sabine

1. Bij die superfijne nieuwe banken past nog best een lekkere gebreide plaid voor de komende maanden. En dan hoort daar eigenlijk ook gelijk een bijpassend kussentje bij toch?

2. Een grote robuuste serveerplank mag ook op mijn verlanglijstje. Leuk (en handig) voor een verzameling hapjes bij de borrel.

3. Regelmatig ‘bouw’ ik desserts a la trifle in lagen op. Een mooie set dessertglazen kan ik nog gebruiken hoor. Hallo Ikea!

4. Een set nieuwe siliconen onderzetters is ook welkom. Deze zwarte van Le Creuset mogen daarom op de lijst. Handig: ook te gebruiken als pannenlap.

5. Het 5-or-less kookboek van ChicksLoveFood mag ook niet ontbreken op mijn verlanglijstje. Of anders een kookboek van Nigella Lawson of Donna Hay of….

6. Voor wie mij een beetje kent is dit geen nieuws: ik bak graag en vaak. En voor een vierkante springvorm is nog plek in de collectie ‘bakspullen’ (want handig). Deze van Rudolph’s Bakery bijvoorbeeld.

7. Het nieuwe jaar beginnen met deze scheurkalender lijkt me ook geen straf. Hoe leuk is deze Flow scheurkalender vol mooie quotes?

8. Hardlopen of bootcampen in het donker vereist goede zichtbaarheid toch? Waarom niet gelijk het praktische combineren met een nieuwe hardloop tight?

9. En tot slot: Rituals is altijd goed! Echt… altijd. Maakt niet uit wat.

Wil jij ook met jouw Sinterklaas verlanglijstje op Like & Love (it!)? Mail naar info@likeandlove.nl. Word je geselecteerd dan kun je binnenkort mail ontvangen.

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.