Cadeau-idee! Droomkrukje voor boekenwurmen

Door  |  0 reacties

Ben jij een echte boekenwurm? Dan gaat jouw hart, net als het onze, harder kloppen van onze laatste ontdekking. Dit kartonnen krukje van boeken. Hebbuh!

De laatste weken zijn alle redactieleden van Like & Love (it!) hard op zoek naar de leukste cadeautjes. Niet alleen voor Sinterklaas, maar ook voor kerst. Niet alleen voor reisliefhebbers, moeilijke mannen en keukenprinsessen, maar natuurlijk ook voor boekenwurmen. Binnenkort komen we met een artikel vol boekencadeaus, maar onze ontdekking van vandaag wilden we eigenlijk direct met je delen.

Over het boekenkrukje

Het boekenkrukje is niet anders dan een grote kartonnen plaat. Maar dit platte pakketje verander je zelf binnen twee minuten in een krukje van 32,5 cm x 32,cm x 44,4 cm. En karton mag dan een beetje wankel klinken, hij kan maar liefst 200 kg gewicht hebben. Je kunt dus ook nog bij je vriend op schoot kruipen, bij wijze van. Het krukje wordt gekenmerkt door de opdruk van stapels oude boeken. We love!

Multifunctioneel

Dit kartonnen krukje is officieel natuurlijk besteld om op te zitten, daarvoor is het een krukje. Maar je kunt hem natuurlijk ook gebruiken als nachtkastje. Met uiteraard een stapel boeken er op. Of wat denk je van een bijzettafeltje naast de bank, waarop standaard het boek ligt dat je op dat moment aan het lezen bent.

Waar te koop?

We vonden dit toffe boekenkrukje op de cadeausite Cadeau-cadeau.nl (sowieso een aanrader voor de feestdagen!). Voor slechts € 19,95 is hij van jou. En je krijgt hem supertof ingepakt thuis. Leuk!

Bestellen of meer informatie? Ga naar Cadeau-Cadeau.nl >>

Voor deze review stelde Cadeau-Cadeau.nl een boekenkrukje beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *