CaseApp: maak je MacBook nog mooier

Door  |  3 reacties

Is het echt nodig om je MacBook mooier te maken? Heel eerlijk: als je houdt van design kies je voor die reden voor Apple en hoeft dit dus niet per se. Toch: de skins van CaseApp maken je MacBook nog wel een stuk mooier én bovenal persoonlijker.

Vorige maand overleed mijn MacBook Pro, een 17″ bakbeest dat ik nog geen drie jaar geleden kocht. Moederbord dood. Reparatiekosten € 600,-. En dat vond ik net teveel. Inmiddels pronkt er boven al enige tijd een 27″ iMac voor mijn beeldbewerking als fotograaf en had ik ook zo’n groot bakbeest als een MacBook Pro niet meer nodig. Ik besloot mezelf die € 600,- te sparen, of althans: bij een nieuwe MacBook Air te leggen. Zo eentje die makkelijk mee in de trein kan om aan Like & Love (it!) te werken. Mijn verdriet om mijn overleden MacBook Pro maakte ruimte voor veel blijdschap toen ik mijn MacBook Air ophaalde.

Pimp my MacBook Air

Nog elke dag word ik vrolijk als ik mijn laptop onder mijn arm meeneem naar de trein en zodra ik zit open klik. Ik blijf het design van Apple geweldig vinden, maar toen ik de kans kreeg om de skins van CaseApp te testen, had ik daar ook wel oren na. Mijn zilveren achterkant met lichtgevend appeltje mag dan heel stijlvol zijn, zelf ben ik toch iets kleurrijker. Waarom mijn MacBook dan niet? En dan zou hij meteen goed beschermd zijn tegen krassen. En dus ging ik aan de slag met CaseApp.

Wat is CaseApp?

MacBook skin van CaseAppCaseApp is een service waarmee je heel makkelijk skins kunt ontwerpen (of kunt kiezen uit hun ontwerpen, wat ik deed, want ik werd verliefd op een van de ontwerpen) voor je MacBook. Niet alleen om je MacBook extra op te vrolijken, of om hem meer eigen te maken, maar ook om je trouwe maatje te beschermen tegen krassen.

Hoe CaseApp werkt? Door middel van een handige tool kun je een eigen afbeelding uploaden die je op je skin gedrukt wilt hebben. Of meerdere afbeeldingen als je een collage wilt maken. Je kunt een achtergrond toevoegen, tekst of zelfs cliparts. Misschien iets teveel van het goede, alleen een mooie foto blijft toch het strakst. En is dat niet wat het best past bij Apple?

Als je ontwerp klaar is, verstuur je hem en binnen een week kun je je skin thuis verwachten. De skin is niets meer of minder dan een verdikte sticker met een matte laag die voorkomt dat hij snel beschadigd als je hem bijvoorbeeld, zoals ik, elke dag in of uit je tas haalt. De foto is van een hoge kwaliteit en het aanbrengen gaat eenvoudig. Wees ook niet bang dat je hem er in één keer perfect op moet hebben zitten, de sticker is sterk genoeg voor een paar herkansingen.

Zit je nu voor altijd aan deze skin vast? Nee. Zodra je hem zat bent, of misschien wel een nieuwe foto op je MacBook wilt, kun je hem verwijderen zonder enige lijmresten te bespeuren op je MacBook.

Win, win, win!

Helaas, deze winactie is reeds verlopen. De winnaars zijn al bekend gemaakt. Ga naar onze win-pagina voor andere leuke acties.

Direct een skin voor je MacBook Air bestellen? Ga naar www.caseapp.nl >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

3 reacties

 1. Melissa

  23 november 2014 at 15:41

  Wat leuk, altijd maar reclame maken, ik deel het via twitter, omdat ik nooit iets deel op Facebook 🙂 Ik kan totaal niet kiezen, rechtsboven vind ik knap, of die zee op de derde rij 🙂

 2. Marike

  7 december 2014 at 06:01

  Heel tof, ik twijfel nog tussen zelf ontwerpen of die galaxy print… Maar ik vind het ook een tof cadeau voor mijn vriend voor kerst!

 3. Mandy

  7 december 2014 at 09:51

  Ik zou een eigen werk van mijn opleiding fotograferen en die er op plaatsen, of een van mijn zelfgemaakte foto’s. Echt heel tof! Ik ben altijd opzoek naar dit soort dingen! =)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *