9x het leukste kerst inpakpapier

Door  |  0 reacties

Niets fijner dan een stapel vrolijke kerstcadeautjes onder de kerstboom. En dan niet allemaal met standaard kerst inpakpapier ingepakt natuurlijk. Want tegenwoordig bestaan er zoveel toffe wrapping paper webshops. Of websites vol gratis inpakpapier om zelf te printen. Om jou de zoektocht te besparen gingen we voor je op zoek naar het leukste kerst inpakpapier.

Mocht je tijd teveel hebben, kijk dan eens bij de originele inpakideeën die we eerder voor je verzamelden. Mocht dat toch iets teveel van je vergen qua tijd, of wil je liever gewoon recht toe recht aan je kerstcadeaus inpakken, dan kan een vrolijk inpakpapiertje al veel doen. En met het kerst inpakpapier dat we voor je vonden gaat dat zonder twijfel lukken.

Extra leuk: er zit gratis kerst inpakpapier tussen. Even downloaden & dan printen zoveel als je wilt. Ideaal!

Leukste kerst inpakpapier

Alles over dit kerst inpakpapier

1. Krijtbord is helemaal in, dus met dit krijtbord inpakpapier zit je zonder twijfel goed. Vier meter van dit toffe papier kost 2,95.

2. Dit chique kerst inpakpapier vonden we in een van onze favoriete internationale webshops: Not On The Highstreet.

3. Sinds jaar en dag zijn we bij Like & Love (it!) fan van Oktoberdots. Vorig jaar pakten we zelfs alle kerstcadeautjes van onze grote Kerst-weggeefactie in met dit toffe kerstpapier. Je betaalt 2,95 voor drie grote vellen (ca. 40 x 60 cm).

4. Is mixen en matchen niet jouw sterkste kant? In de webshop van Ankepanke kun je een inpak-pakket voor kerst kopen. In het pakket zitten tien vellen kerst inpakpapier, vijf mini-kaartjes, vijf ansichtkaarten en twee vellen met stickers. En alles past bij elkaar!

5. Happy Holidays! Dit toffe zwart/wit kerst inpakpapier kun je helemaal gratis downloaden & printen.

6. Veel kerst inpakpapier nodig, maar niet een al te groot budget bovenop de toch al dure cadeaus? Neem eens een kijkje in de Ikea Papershop, waar je tal van verschillende rollen vindt. Vanaf

7. Kleurrijk kerst inpakpapier voor kinderen vonden we op de Tumblr-pagina van Discodip. Buiten deze peperkoek-mannetjes kun je er ook (gratis!) inpakpapier met o.a. sterren- & kerstboomprint downloaden.

8. Voor een klein bedrag ( 4,11) download je op Etsy zeven verschillende soorten inpakpapier, die je zo vaak als je wilt kunt printen. Houd er rekening mee dat dit kan tot A4-formaat, dus met name geschikt voor kleinere cadeautjes.

9. Gezien mijn voorliefde voor grijs en roze ligt dit inpakpapier al klaar voor de cadeautjes die ik nog moet kopen. Een hele stapel overigens, want dit grijs/roze kerst inpakpapier download je gratis & kun je daarna zoveel printen als je zelf wilt.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *