Chocolade Bikkels: om voor te smelten

Door  |  0 reacties

Eigenlijk maakt het niet uit in welke vorm we chocolade eten op de redactie, van goede chocolade worden we altijd blij. Maar extra blij worden we van unieke chocoladerecepten zoals de Chocolade Bikkels.

Vraag ons niet hoeveel chocolade we op de redactie van Like & Love (it!) al hebben geproefd in drie jaar tijd. Teveel. We weten ook wel waar die lovehandles vandaan komen. En toch kunnen we chocolade niet laten liggen als deze weer op de deurmat valt. Zo is dat doosje geweldige Chocolade Bikkels dat van de week bezorgd werd ook al helemaal op. Maar als we onze ogen sluiten, proeven we ze nog… Tijd om jullie alles over deze lekkernij te vertellen.

Wat zijn Chocolade Bikkels?

Drie jaar gelden wilde banketbakker Dennis van Marion uit Baarn wel eens iets anders proberen, iets nieuws ontdekken. Als verwennerij voor jezelf of om cadeau te doen. Het resultaat van vele dagen nadenken zijn de Chocolade Bikkels. Maar wat is het nu precies?

Chocolade Bikkels zijn grote, tweekleurige ballen van chocolade. Niet zomaar chocolade, maar echt echt echt goede chocolade, zoals je die alleen bij een chocolatier haalt. De ballen, of dus eigenlijk bikkels, zijn aangevuld met natuurlijke smaakaroma’s. Door deze smaakaroma’s hebben er voor gezorgd dat er inmiddels 35 smaken Chocolade Bikkels verkrijgbaar zijn.

Chocolade Bikkels in alle smaken

Zonder de Chocolade Bikkels geproefd te hebben, waren we al fan. De namen zijn zoooo leuk verzonnen. Amazing amaretto, bazige banaan, beter bier, dubbele bubblegum, duivels drop, knorrige koffie, razende redbull, toffe thee. Daar moet je toch wel vrolijk van worden?

Chocolade met een handleiding

Denk nu niet dat als je de Chocolade Bikkels cadeau krijgt of aan jezelf cadeau geeft dat je ze dan zomaar in je mond kan stoppen en kan opeten. Mis. Op die manier zul je niet optimaal genieten van de smaak. Bij deze bijzondere stukjes chocolade hoort dan ook een bijzondere handleiding, welke je in de vorm van een stappenplan meegeleverd krijgt:

  1. Neem een bikkel in de mond
  2. Nuttig een kopje koffie of thee
  3. Laat de chocolade smelten met een slok van je warme drank
  4. Sluit je ogen & geniet van het moment
  5. Is de bikkel op, maar de koffie of thee niet? Dan neem je er toch gewoon nog één?! (en als je verstandig bent zet je een heel grote kop)

Ook zonder koffie of thee kun je overigens de Chocolade Bikkels nuttigen. Maar houd je dan wel aan het advies om niet te bijten. De naam bikkels komt natuurlijk wel ergens vandaan: de ballen zijn bikkelhard. En of je nu meteen een bezoekje wil brengen aan de tandarts? Dan worden het kostbare chocolaatjes.

Waar te koop?

De Chocolade Bikkels zijn bedacht door Dennis van Marion, van Banketbakkerij-Chocolaterie Veldhuizen in Baarn. Logischerwijs kan je ze daar dus in de winkel kopen. Mocht je nu niet in de buurt wonen dan is er nog geen man over boord. De Chocolade Bikkels zijn ook online te bestellen. Voor € 17,50 incl. verzendkosten bestel je een cadeauverpakking met 20 Chocolade Bikkels naar keuze.

Bestellen of meer informatie? Ga naar Chocoladebikkels.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *