9x kerstcadeaus voor keukenprinsessen to be

Door  |  1 reactie

Sta je graag in de keuken, maar ben je nog niet echt een keukenprinses? Deze tools maken het je in de keuken een stuk makkelijker. Vraag ze dus snel voor onder de kerstboom! (of geef ze aan je moeder/zus/vriendin/buurmeisje als deze het goed kan gebruiken)

Koken en bakken: het is zooo leuk! Als het enigszins stressvrij gebeurt althans. En als je een beginnende keukenprinses bent, kan dat nog wel eens lastig zijn. Met deze kerstcadeaus voor keukenprinsessen to be hopen we de stress aan jouw zijde drastisch te verminderen. Zodat je straks zelfs het kerstdiner fluitend in je keuken maakt!

kerstcadeaus voor keukenprinsessen

Alles over deze kerstcadeaus voor keukenprinsessen

1. Heb je moeite met het juiste stuk rund kiezen voor je kerstdiner? Met deze koe-diagram pak je nooit meer het verkeerde stukje vlees in de supermarkt én leer je ook nog eens meer over de herkomst hiervan. Leuk om aan je gasten te vertellen.

2. Wist je dat koken van groenten en ander voedsel een stuk sneller gaat als je eerst water in de waterkoker opwarmt en het dan in de pan doet? Met deze KitchenAid waterkoker sla je twee vliegen in één klap: sneller klaar en een design product in je keuken.

3. Steak klaarmaken kun je misschien het beste aan de man overlaten, tijdens een barbecue bijvoorbeeld. Maar ja, een kerstdiner vraagt ook nog wel eens om een lekker stuk vlees. Met de iGrill Mini (met handige smartphone app) kan een kind de was doen: je krijgt de steak precies zoals je wilt.

4. Je hoeft het jezelf als keukenprinses natuurlijk niet té moeilijk te maken. Haal diverse kaasjes bij de kaasboer en serveer ze op deze toffe serveerplank van Boska.

5. Je hoeft geen geoefende kok te zijn om mooie komkommerslierten te maken. Dat gaat eenvoudig met de Cucumbo. Zo ziet het kerstdiner er snel professioneel uit!

6. Zelf verse soep maken te moeilijk? Niet met de Philips Soupmaker. Wedden dat ook keukenprinsessen to be met dit kerstcadeau binnen twintig minuten verse soep op tafel hebben staan?

7. Voorkom stress doordat je te weinig pannen hebt voor teveel groenten (want veeleisende gasten die allemaal iets anders lusten), met het Lékué Kooknet. Hierdoor kun je meerdere soorten groenten tegelijk koken in één pan. Ideaal!

8. Sushi maken: het is een vak apart. Als je het zo goed wilt krijgen als bij de Japanner, zal je heel heel heel heel heel veel moeten oefenen. Toch kun je heel snel representatieve sushi op tafel zetten met de Rice Cube Sushimaker.

9. Wortels schillen is een vervelend en tijdrovend klusje. Met de Karoto Black gaat het niet alleen sneller, je houdt ook nog eens sierlijke linten over die je kunt gebruiken voor de garnering. Lekker feestelijk!

Ben je op zoek naar nog meer kerstcadeaus voor keukenprinsessen to be? Neem eens een kijkje op Foodiesfavorites.com. Naast de leukste en handigste kookgadgets vind je hier overigens ook briljante tips voor tijdens het koken & bakken én leerzame filmpjes.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Elbrich

    23 november 2014 at 11:48

    Leuke inspiratie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *