400 droomritten: droomboek voor reizigers

Door  |  1 reactie

Waar echte reisfanaten blij van worden? Niet alleen van de boeken van Lonely Planet, maar ook zeker die van National Geographic. En zo vlak voor de kerst – goede timing! – is het internationale tijdschrift met een vernieuwde heruitgave gekomen van 400 droomritten. Wie wil die nu niet onder de kerstboom?

400 droomritten toont aan de hand van prachtige National Geographic-fotografie de mooiste autoroutes ter wereld. Want bestaat er een betere en mooie manier dan per auto, in je eigen tempo, je vakantiebestemming ontdekken? Het boek is een ware roadtrip die je naar alle continenten brengt.

Wat je kunt verwachten van 400 droomritten?

400 droomritten, National GeographicWat je mag verwachten van National Geographic! Prachtige National Geographic fotografie, de mooiste must see bestemmingen, handige top 10-lijstjes, praktische kaartjes, highlights en handige nuttige informatie. Een boek dat je, volgens National Geographic-expert Keith Bellows direct aan zet tot reizen:

Dit boek neemt je mee over veel van ’s werelds mooiste autowegen. Het nodigt je uit plaats te nemen achter het stuur en een manier van leven te ontdekken waar je anders geen notie van hebt. Dus zet je voet op het gaspedaal en ga ervoor!

Welke autoroutes kies jij?

Ga jij voor de Guadalupe Drive in Mexico, die je onder andere naar de Alkali Flat Trail brengt? Volg je de Alpenweg in Duitsland, een 450 kilometer lange route door romantische landschappen, langs pittoreske stadjes en traditionele dorpjes van de Duitse Alpen? Ben je altijd al benieuwd geweest naar Peak District in Engeland of staan de Florida Keys hoog op je lijstje? Wil jij de highway 1 in Californië afrijden van San Francisco tot Big Sur? Of wil je je laten verrassen door de sprookjes van 1.001 nacht aan de Golf van Oman?

Of je nu van autoritten over heuvels en bergen, langs zeeën en oevers, door valleien en canyons, op ongebaande paden of op dorpse binnenwegen houdt, het boek 400 droomritten biedt autoritten voor elke soort vakantieganger.

Extra leuk!

Word jij ook altijd zo blij van top 10-lijstjes, dan word je nog eens extra blij van het boek 400 droomritten. Verspreid door het hele boek vind je leuke top 10’s met genoeg reisideeën. Enkele voorbeelden? Top 10 Aziatische kust, Top 10 rondje rond het meer, Top 10 ritten in Afrika, Top 10 ongetemde wegen en Top 10 Europese culiritten.

Benieuwd geworden naar alle 400 droomritten? Voor € 24,95 is dit boek voor jou, of geef je het cadeau aan een reisfanaat die hier heel blij van zal worden.

Titel: 400 droomritten
Uitgever: Schuyt & Co G+J
Prijs: € 24,95

Bekijk 400 droomritten van National Geographic op bol.com

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Dionne

    24 november 2014 at 12:10

    Dit is echt iets voor mij. Ik wil heel graag gaan roadtrippen na mijn afstuderen. In juni/juli ben ik klaar, dus ik ben mij al goed aan het oriënteren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *