Dag kerstboom, welkom lichtballen!

Door  |  0 reacties

Sta jij ook ieder jaar in dubio of je de kerstboom weer van zolder zal halen? Of heb je gewoon geen ruimte genoeg in huis? We hebben een goed alternatief voor je gevonden: cotton ball lights. Speelse lichtballen die je op allerlei manieren kunt toepassen.

De kerstboom is hier elk jaar een ‘dingetje’. Het opzetten kost elk jaar veel tijd, met name het uit elkaar halen van dat lange snoer met lampjes. En de ballen? Ja, die waren vorig jaar leuk, maar nu… Het liefst spring ik dan naar het tuincentrum voor een nieuwe set, in een andere kleur en stijl. Maar dat elke jaar doen is best wel kostbaar.

Vorig jaar kregen we rond deze tijd een puppy, en buiten dat er geen tijd was om een kerstboom op te zetten, leek het me ook niet geheel praktisch. Ik ging dus op zoek naar alternatieven en kwam uit bij (onder andere) de cotton ball lights. Ik schafte ze niet aan, want druk druk druk. Dit jaar zie ik ze echter steeds meer verschijnen en terecht: deze lichtballen zijn te leuk. Tijd om er dit jaar wel voor te gaan!

Cotton ball lights: wat zijn het?

Cotton ball lightsAls je de naam vrij vertaald, dan kom je al een heel eind: katoenen ballen lichtjes. Deze vormen gezamenlijk één snoer en je hebt een hartstikke toffe decoratie in huis.

De ballen zijn gemaakt van katoengaren en laten daardoor het licht van de lampjes op een zachte en sfeervolle manier door. Mooi!

Cotton ball lights zijn, in elk geval als je bestelt via Cottonballlights.com, verkrijgbaar in onmogelijk veel varianten. Zo zijn er 20 kant-en-klare lichtsnoeren in wisselende kleuren, maar kun je ook aan de hand van de beschikbare kleuren (bijna 40!) je eigen slinger samenstellen. Waarbij je de keuze hebt uit verschillende lengtes. Oh, en speciaal voor kerst zijn er nog elf kant-en-klare sets in feestelijke kleuren.

Een Cotton ball lights-lichtsnoer bestel je overigens al vanaf € 16,-. Een rondje tuincentrum voor nieuwe kerstballen is een stuk duurder doorgaans. Met deze prijs kan ik wél gerust elk jaar van kleur wisselen.

Korting, korting, korting!

Noem het enthousiasme, maar daarmee krijg je wel een hoop voor elkaar! Bijvoorbeeld om 15% korting te regelen voor de bezoekers van Like & Love (it!). Op alle producten! Wil jij daar gebruik van maken? Ga naar Cottonballlights.com en vul de kortingscode like&loveCB in bij je bestelling. Snel verdiend!

De leukste ideeën met cotton ball lights

Hoewel je cotton ball lights op allerlei manieren kunt verwerken in je interieur zijn ze met kerst extra leuk! Hang een slinger over je open haard heen, of eentje over de spiegel in de gang. Of of of… Hieronder vind je een aantal ideeën, voor kerst of voor daarna. Zo krijg je een goed beeld van wat je met de cotton ball lights kunt doen.

Cotton Ball lights

1. Als ik zo’n mooie houten ladder zou hebben, zou ik het wel weten. En dan voor kerst in de speciale gouden-glitter variant die er beschikbaar is.

2. Nonchalant, maar oh zo leuk over een mand gedrapeerd.

3. Met de cotton ball lights kan ik zelfs mijn ideale kerstboom maken! Geen naalden, geen uren bezig met opzetten en toch feestelijk met een vrolijke lichtsnoer.

4. Niet direct voor kerst, wel heel erg leuk (en zeker in een van mijn lievelingskleuren): een lichtsnoer om je aankleed-spiegel.

5. Ik had altijd wel een vaas met kerstballen ergens in huis, lekker vrolijk. Sinds vorig jaar is dat dus een vaas met cotton ball lights.

6. Geef je een groot kerst- of nieuwjaarsfeest? Gebruik de lichtsnoeren als feestverlichting.

Was jij al bekend met cotton ball lights? En als je ze al in huis hebt: hoe heb jij ze dan toegepast? Nog niet in huis, maar wel enthousiast? Ga naar Cottonballlights.com (en vergeet niet gebruik te maken van je korting!).

Voor deze review stelde Cottonlightballs.com een lichtsnoer beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *