Creatief notitieboek This is me

Door  |  0 reacties

In de ruim drie jaar tijd die Like & Love (it!) nu bestaat, hebben we heel wat leuke notitieboeken voorbij zien komen. Als het op creativiteit aankomt, spant onze nieuwste ontdekking This is me wel de kroon.

This is me: een creatieve zoektocht naar jezelf

Een creatief notitieboek vol opdrachten, die je niet alleen laten stil staan bij wat er op dit moment in je leven speelt, maar ook hoe je kindertijd was. Ook helpt het boek je op weg bij het vinden van je dromen en het managen van je verwachtingen voor de toekomst.

Creatief notitieboek: hoe werkt This is me?

This is me, creatief notitieboekKies een willekeurige bladzijde (wel zo leuk voor het verrassingseffect, er is geen noodzaak om het bladzijde voor bladzijde te doen), of een bladzijde die op dat moment bij je stemming past.

Lees de opdracht, laat hem heel heel even bezinken, maar denk er niet te lang over na. Belangrijker is het om zo snel mogelijk, zonder remmingen, te knippen, plakken, tekenen en schrijven. Dan komt het echt vanuit je hard.

Vul de bladzijdes met behulp van materialen waar je graag mee werkt. Ga je voor potloden of stiften? Knip je graag letters uit kranten of ga je liever aan de slag met foto’s? De keuze is geheel aan jou, maar maak het vooral lekker bont.

Elke bladzijde mag een waar kunstwerk worden!

Titel: This is me
Uitgever: Deltas Centrale uitgeverij  
Prijs: € 15,99

Bekijk op bol.com

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *