Laat me jou zijn

Door  |  3 reacties

Twee zussen maken een nieuwe start. De één in San Francisco, de ander letterlijk in het leven van haar zus. Hoe zal het Susan & Lisan vergaan in hun nieuwe leven?

Laat me jou zijn is het nieuwste boek van Petra Kruijt, een schrijfster waar ik sinds haar eerste boek fan van ben. En daarbij zal het heus meespelen dat ik Petra kende uit de tijd dat we allebei werkte voor Libelle. Vanaf dat moment heb ik haar op de voet gevolgd. Ik verslond haar boeken, waarbij De Mannenmaker veruit mijn favoriet was. Ik was dan ook benieuwd of Laat me jou zijn weer zo leuk zou zijn…

Waar ‘Laat me jou zijn’ over gaat

Laat me jou zijn, Petra KruijtLaat me. Dat is alles wat Susan nog wil. Ze heeft een goede (maar erg drukke) baan, een relatie met een man die stappen wil zetten waar zij nog niet klaar voor is en vooral een enorme vrijheidsdrang. Daar geeft ze gehoor aan door te verhuizen naar de andere kant van de wereld, naar San Francisco.

Jou zijn. Lisan staat altijd al in Susans schaduw. Wat ze ook probeert, ze wordt nooit zo succesvol als haar zus. Totdat Susan vertrekt en er een gat ontstaat. Lisan springt daarin en neemt langzaam haar hele leven over.

Wat ik vond van ‘Laat me jou zijn’

Laat me jou zijn was net zo snel uit als De Mannenmaker. En daarmee is alles eigenlijk gezegd: als chicklit-liefhebber hoort dit boek thuis op je boekenplank.

Alleen al om weg te dromen bij San Francisco, waar Petra in voorbereiding van dit boek ook zelf heen ging. En ik ben er zelf geweest: veel herkenning!

Lisan wint meteen je sympathie, want hoe is het erg als je altijd in de schaduw van je zus hebt gestaan? Wanneer Susan echter langzaam verandert van redelijk zelfverzekerd (tot het arrogante af) naar sympathiek & op haar tijd gevoelig, krijg je een band met beide zussen. En wil je weten hoe het afloopt: met Michael (de ex van Susan, die verrassend genoeg vaak bij Lisan voor de deur staat), met bovenbuurman Milan (die denkt dat Lisan Susan is) en met de innemende Amerikaan Bush.

Win, win, win!

Helaas, deze winactie is reeds verlopen. De winnaars zijn al bekend gemaakt. Ga naar onze win-pagina voor andere leuke acties.

Kun jij niet wachten en duik je graag zo snel mogelijk in dit boek? Je kunt hem ook eenvoudig bestellen voor € 14,99.

Titel: Laat me jou zijn
Uitgever: Z&K
Prijs: € 14,99

Bekijk op bol.com
(ook verkrijgbaar als e-book)

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

3 reacties

 1. Marion Poeste Thomas

  27 november 2014 at 11:09

  Ik heb het bericht gedeeld via facebook en twitter.
  Dit lijkt me echt een geweldig boek om te winnen, het maakt me zeker nieuwsgierig en zou echt een boek zijn wat ik zelf graag wil lezen, maar ook zeker me zusje wil laten lezen. Bij mijn zusje en mij is het soms water en vuur. we kunnen niet met en niet zonder elkaar. Voorheen was ik altijd de gene met grootste toekomstdromen en kreeg ik ook veel voor elkaar, terwijl zij er soms wat achter aan hobbelde en altijd in de schaduw stond(vergelijkbaar met het verhaal).Sinds we voor onze gezondheid verhuisd zijn samen naar de kust, en 2 jaar hebben samengewoond, zijn de rollen omgedraaid. Ik heb nu de rust heel erg nodig, geniet van kleine dingen omdat niet alles meer gaat.En zij heeft hier daadwerkelijk een nieuwe start kunnen maken en gaat nu stap voor stap vooruit en een goede toekomst tegemoet.

 2. Aukje

  27 november 2014 at 11:56

  Vast niet origineel, maar met de kerstboom bijna in huis, verheug ik me op met een boek op de bank met een gezellig kerstsfeertje in huis 🙂

 3. Amy

  4 december 2014 at 11:23

  Ik heb jullie gevolgd via FB en het berichtje gedeeld…Nu zullen jullie wel denken; wat moet een Young Adult boeken-blogger nou met een (leuke!) chicklit? Dat zal ik vertellen! Ik zou graag naast YA boeken ook wat meer boeken in de chicklit-hoek willen lezen en Laat Me Jou Zijn staat al een hele tijd op mijn To Be Read-lijstje. Jullie zouden mij er dus een groot plezier mee doen en uiteraard komt er ook een recensie van op mijn blog ☺️

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *