Sinterklaas verlanglijstje: de favorieten van Annegien

Door  |  0 reacties

Sint zal snel moeten shoppen, want Annegien (een van onze grootste, trouwe fans) kon maar niet kiezen. Nu hopen dat ze nog op tijd is met haar Sinterklaas verlanglijstje. En zo niet… dan geeft het jou misschien inspiratie voor onder de kerstboom. Kijk je mee naar Annegien’s wensen?

Verlanglijstjes… Aan de ene kant denk ik altijd: ik heb alles al, maar als ik dan ga nadenken dan weet ik altijd nog verbazingwekkend veel te verzinnen. Wat wil je met een afgrijselijke knutselhobby, voorliefde voor sjaals, mooie boeken, gadgets en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik hou tegenwoordig zelfs, met dank aan Pinterest, het hele jaar mijn verlanglijstje bij. Dan heb ik als het moet in december zo een lijstje uit mijn mouw geschud. Ik laat de Fiat 500, die ik vroeger altijd bovenaan elke verlanglijst zette, tegenwoordig maar weg want ik vermoed dat die iets te duur is. Maar er blijft toch genoeg te wensen over!

Sinterklaas verlanglijstje Annegien

Alles over Annegien’s Sinterklaas verlanglijstje

1. Ik heb er nog geen, want als het hek van de dam is dan vermoed ik dat ik er binnen no time twintig heb.. Ik vind ze te gek, de Sonny Angels! Voor kerst is er dit jaar een speciale serie gemaakt en misschien dat ik nu toch overstag ga.

2. Vakantievoorpret kan niet lang genoeg duren! Daarom vraag ik nu een reisgids voor de vakantiebestemming waar ik komende zomer graag naartoe wil. Corsica staat op de wishlist maar ik kan wel wat boeken gebruiken om me nog beter in te lezen.

3. Omdat ze er veel mooier uitzien dan een gewone snijplank, maar ook omdat het mij hygienischer lijkt wil ik graag een glazen snijplank. Daar spoel je alles toch veel makkelijker vanaf dan van een kunststof plank?

4. Ik ben totaal geen serie-volger, maar ik kan wel dagelijks naar programma’s over eten kijken. Jamie’s Comfort Food is een van mijn favoriete programma’s, en dat heerlijke eten staat uiteraard ook in een kookboek!

5. Sieraden, make-up, knutselspullen… Ik denk dat ik tien van deze opbergboxen aan kan schaffen en dan nog heb ik niet al mijn ‘prullen’ opgeruimd. Ik vind ze zo stoer, en ze lijken me zeer praktisch om bijvoorbeeld mijn knutselspullen bij elkaar te houden en makkelijk van hobbykamer naar eettafel te verplaatsen.

6. Ik heb iets met sterren, het heelal, én ik heb een Trollbeads armband. 1+1 = 2, dus deze trollbead Melkweg staat dus ook op mijn verlanglijstje.

7. Durf ik het nou wel of durf ik het niet? Rode lippenstift vind ik bij sommige mensen zo gaaf staan dat ik het zelf ook wil dragen. Neem nu deze Collistar rode lipgloss. Past ook goed bij Kerst qua kleur, dus ik moet er maar eens aan geloven..

8. Bij mijn oma aten we vroeger rond de kerst altijd ‘Kniepertjes’, van die rolletjes, met slagroom erin. En omdat ik ook gek ben op keukenapparaten lijkt een kniepertjesijzer me een mooie aanvulling. Kan ik het hele jaar door m’n eigen kniepertjes eten!

9. Lieve Sint/Kerstman, mag ik dan tot slot ook nog een mooie cape van Pom Amsterdam? Dan zit ik deze winter lekker warmpjes op de bank, en kan ik in de lente als het net niet warm genoeg is ook fancy op pad!

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *