9x kerstcadeaus voor fotografieliefhebbers

Door  |  2 reacties

Geschikte kerstcadeaus vinden kan a hell of a job zijn. Als je echter een fotografieliefhebber in je omgeving hebt, is het vrij eenvoudig. In elk geval met deze lijst van toffe fotografie-cadeautjes.

Fotografie is mijn passie. Wat begon als fotograferen tijdens het reizen voor mijn werk, groeide uit tot een parttime bedrijf waarbij ik kinderen, gezinnen en bruiloften vastleg (neem ook eens een kijkje bij Perfect Portret). Nog elke keer word ik vrolijk als ik een mooie fotoserie oplever voor klanten. Of als ik kan sparren met collega-fotografen. Concullega’s zijn het allesbehalve, sterker nog: ik heb er veel vrienden bijgekregen. Die ik graag verras met een toepasselijk cadeautje.

Inmiddels is mijn lijst met ‘geschikte cadeaus voor fotografieliefhebbers’ daardoor oneindig lang. Speciaal voor de feestdagen maakte ik een selectie van mijn favoriete fotografie-cadeaus.

9x kerstcadeaus voor fotografieliefhebbers

Alles over deze kerstcadeaus voor fotografieliefhebbers

1. Een kleinigheidje voor een hobbyfotograaf of een prof in je omgeving? Wat dacht je van deze koekjesvormpjes? Ook leuk om te geven met deze koektrommel trouwens.

2. Voor iemand die je heel nader staat, mag je best wat meer geld uitgeven toch? Deze Polaroid Cube staat hoog op mijn eigen verlanglijstje. Ik hoop op een gulle kerstman dit jaar.

3. Hoe cool is dat: geef iemand een Konstructor cadeau en hij of zij kan een eigen camera bouwen. Pittig klusje, maar met hopelijk een goed resultaat.

4. Zelf word ik nog altijd het meest blij van mooie fotoboeken, waarbij ik elk jaar een nieuwe favoriet heb. Momenteel word ik erg blij van het bladeren door HASHTAG365. Wat als je jezelf als taak oplegt om gedurende 365 dagen elke dag een zwart/wit foto te maken? Het resultaat zie je in dit boek.

5. Hij moet in je toilet passen, maar wat is hij leuk: deze polaroid toiletrolhouder. Voor polairod-liefhebbers is deze fotolijst ook erg leuk trouwens!

6. Ken jij een fotograaf met flair? Koop dan een toffe camerastrap van Camerastraps ~ Made with love. Deze straps, ofwel die normaal zo lelijke band om je nek, werden bedacht door fotografe Gabriela Koopmans en ik ben fan! Nu alleen nog kiezen uit al die modellen…

7. Dé gadget voor fotografen die ooit nog hun eigen doka hadden: een negatieven scanner. Waarmee je je foto’s direct naar je iPhone kunt sturen!

8. Tijd voor een avondje gek doen met kerst? Geef deze xmas-photobooth props cadeau & gier het uit van het lachen. En hopelijk met foto’s om te koesteren als aandenken!

9. Ook leuk: deze set van zes onderzetters in de vorm van een camera.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

2 reacties

  1. Kim

    28 november 2014 at 19:35

    Doe mij alles van dit lijstje maar haha!

  2. Miss Sentinelli

    4 december 2014 at 11:18

    Super leuk! Nummer 3 mag ik binnenkort ook testen, als fotografe lijkt me die echt super :D!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *