9x feestelijke kerstontbijt recepten

Door  |  2 reacties

Hoeveel tijd besteed jij doorgaans aan het kerstontbijt? Alle ogen zijn gericht op een perfect kerstdiner. Niet bij ons. Geef ons maar een feestelijk kerstontbijt, het liefst met cadeautjes én in pyjama. En met deze negen feestelijke kerstontbijt recepten wordt dat nog leuker.

Laat de afbak croissantjes achterwege, skip de plakjes kaas en laat de yoghurt ook voor één keer staan. Denk vooral niet aan de calorieën, maar geniet gewoon. Van het maken én het gezamenlijk opeten aan een feestelijk gedekte tafel. Want deze kerstontbijt recepten zijn om van te smullen. Voor het hele gezin, met extra veel lekkers voor de kinderen.

9x feestelijke kerstontbijt recepten

Alles over deze feestelijke kerstontbijt recepten

1. Eerlijk zullen we alles delen, dit kerstboom-breekbrood is een goed begin van een gezamenlijke kerst.

2. Onze favoriete manier van ei serveren: ei in een broodje. Voeg voor de variatie stukjes ham, kip of tomaat toe. Of strooi er geraspte kaas overheen.

3. Fruit eten wordt voor kinderen opeens een feest tijdens het kerstontbijt. Deze kerstmannetjes kun je toch niet laten staan?

4. Melk serveren? Niet in een simpel glas. Veel leuker is het in deze sneeuwpop-flesjes.

5. Feestelijke scones met bessen misstaan tijdens geen enkel kerstontbijt.

6. Met deze pannenkoeken start Kerst wel heel erg goed voor de kinderen!

7. Serveer fruit eenvoudig maar feestelijk met deze fruit triffle.

8. Om ook een beetje aan het gezonde aspect te denken: parfait van yoghurt, granola en peperkoek.

9. Lekker hartig: knapperige ham-kaas-taart.

Natuurlijk zijn we altijd op zoek naar nieuwe, verrassende kerstontbijt recepten. Mocht jij nog een recept hebben dat niet op onze ontbijttafel mag ontbreken, dan horen we het graag.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

2 reacties

  1. Astrid

    29 november 2014 at 08:54

    Mjammie. Ik heb nog niks gegeten vanochtend en krijg spontaan ontzettende trek. Vooral die scones en pannenkoeken lijken me lekker, maar ook je fruit triffle en aardbeikerstmannetjes lijken me goed.

  2. Emily van Kampen

    29 november 2014 at 11:30

    Wat een leuke ideeën! Ik heb er gelijk een aantal opgeslagen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *