Funky Xmas Market: hippe kerstmarkten bestaan

Door  |  0 reacties

In onze zoektocht naar leuke kerstmarkten stuitten wij vandaag op een wel heel leuke kerstmarkt. En die delen we dan graag het liefst meteen. Zodat jij ook meteen 14 december vrij kan houden. Dan kun je naar de Funky Xmas Market plaats in Amsterdam.

Funky Xmas Market: wat is het?

Herinner je je ons artikel over de Sunday Market nog? Naast luieren is deze hippe markt één van onze favoriete bezigheden op zondag. De Sunday Market is voor de organisatoren een plek waar kleine, creatieve ondernemers aan hun bekendheid kunnen werken. En diezelfde organisatoren komen nu met een speciale kerstvariant: de Funky Xmas Market!

Wat kun je verwachten van deze toffe kerstmarkt?

Het nadeel van de grote kerstmarkten is dat je er veelal dezelfde soort stands met dezelfde soort producten vindt. Sunday Market (en daarmee als gevolg dus ook de Funky Xmas Market) staat bekend om de bijzondere producten van kleine, zelfstandige en bovenal creatieve ondernemers. Als je hier naar toe gaat weet je zeker dat jij straks originele (en supertoffe) cadeautjes onder de kerstboom legt.

Daarnaast vind je er tal van kerst-decoraties, live muziek, workshops & natuurlijk glühwein en warme chocolademelk. En allemaal in een funky kerstsfeer.

Wie, wat, waar?

De Funky Xmas Market vindt 14 december plaats en vervangt de normale editie van Sunday Market. Je vindt deze in Cultuurpark Westergasfabriek en de toegang is gratis. Top geregeld!

Meer informatie? Kijk op de website van Sunday Market >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *