9x warme sloffen die je nú wilt hebben

Door  |  2 reacties

Onmisbaar in de winter: een warm kleed op de bank, een kruik voor op diezelfde bank én in bed. Maar ook niet vergeten: warme sloffen om te voorkomen dat je koude voeten krijgt.

Heb je snel koude voeten en lukt het je dan ook niet deze zelf op te warmen? Een stel warme sloffen maken je al een stuk gelukkiger. Want eenmaal warme voeten, zal je hele lichaam vanzelf opwarmen. Welke van deze negen warme sloffen worden het voor jou?
Warme sloffen

Alles over deze warme sloffen

1. Lekker warm & kleurrijk, deze EHBO-sloffen van het bekende sloffenmerk Giesswijn. Door het gebruik van scheerwol zal je niet snel koude voeten krijgen deze winter.

2. Warm & fluffy: deze hoge, warme sloffen koop je bij V&D voor slechts € 14,99.

3. Ze komen net als UGGS uit Australië, ze zijn net zo warm, maar bovenal 50% goedkoper. Met deze warme sloffen van EMU Australia hoef je niet meer bang te zijn voor koude voeten.

4. Hoe cute zijn deze muizenpantoffels? Voor slechts € 5,50 (actieprijs, normaal € 6,45) bestel je ze nu op Forever21.

5. Thuis relaxen wordt nog gezelliger met deze rode sloffen van C&A. Extra leuk door de details, zoals het knoopje aan de zijkant. Voor € 14,90 zijn ze van jou.

6. Ruby Brown heeft zulke leuke sloffen. Type Berin is een van onze favorieten. Kleurrijk, warm, betaalbaar, handgemaakt en comfortabel.

7. Eigenlijk zonde hoe vaak V&D tegenwoordig wordt overgeslagen tijdens een winkelrondje. Zonde, want ze hebben echt toffe kleding- en accessoiresmerken. En een hippe eigen lijn. Waar deze toffe sloffen in aantreft.

8. Herinner je je nog die foute dierensloffen van vroeger? Die bestaan nog steeds. Binnenshuis kan dat prima, al is het alleen maar omdat jeugdsentiment zo waardevol is.

9. Voor de romantische ziel: simpele hartjespantoffels. Ook verkrijgbaar in wit/roze, maar deze vinden we net wat leuker. Stoer romantisch!

En als je niet kunt kiezen: van warme sloffen kun je er, net als van schoenen, nooit genoeg hebben!

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

2 reacties

  1. Dionne

    30 november 2014 at 16:30

    Ziet er heerlijk warm uit!

  2. Bettie

    30 november 2014 at 17:18

    Nummer 5 is leuk! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *