iDesk: het ideale begin van de zondagochtend

Door  |  2 reacties

Sommige gadgets zijn niet per se nodig, maar wel ontzettend handig. iDesk is zo’n gadget. En als je hem eenmaal hebt, snap je niet dat je ooit zonder kon…

Mijn lievelingsmoment van de week? De zondagochtend. Een ochtend waarop we nooit afspraken plannen en waarop we in bed kunnen blijven liggen zolang we willen (oké, wederhelft kruipt er altijd even uit om de hond uit te laten). Langzaam wakker worden en dan een filmpje kijken op de iPad, of een ontbijtje op bed eten. Met de iDesk kun je dit combineren.

iDesk: wat is het?

Ik kan me nog herinneren dat mijn oma vroeger een ‘tafeltje voor op schoot’ had. Het was een plateau, met daaronder een flexibele zak met bolletjes. Ze gebruikten hem veel om te patiencen, of een ander kaartspelletje te spelen. De iDesk is eigenlijk een moderne variant. Modern én een stuk mooier. Want waar mijn oma een lelijk plastic plateau had, heeft deze een mooi houten plateau.

Daarnaast is deze moderne variant voorzien van een sleuf waarin je je tablet kunt plaatsen, liggend of staand. Zo kun je dat filmpje kijken (zoals ik dat graag doe) of je digitale krant er op na slaan. Zonder dat je hem hoeft vast te houden, dus je houdt handen vrij om koffie te drinken. Of het croissantje te eten dat er op staat, want de iDesk is groot genoeg (30 x 24 cm) om er een bordje en een beker op te zetten.

Wees niet bang dat je de koffie (of croisantkruimels) snel morst: door dezelfde bolletjes onder het plateau wordt de iDesk goed op zijn plek gehouden. Ook op je rommelige, zachte, half opengeslagen dekbed.

Ook handig!

Ik kijk niet alleen graag op zondagochtend filmpjes, maar ook doordeweeks voor het slapen gaan. Lekker vroeg mijn bed in met een kruik & mijn lievelingsserie bijvoorbeeld. Mijn huidige iPad-hoes zorgt er echter voor dat mijn iPad slechts in een hoek kan staan en dat maakt op je zij liggend kijken nog wel eens lastig. Tegenwoordig zet ik hem in de iDesk, veel beter zicht!

Enthousiast geworden? Je bestelt de iDesk op Cadeau-cadeau.nl >>

Voor deze review stelde Cadeau-cadeau.nl een iDesk beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

2 reacties

  1. Aukje

    30 november 2014 at 11:36

    Oh, wat handig!

  2. Eline

    30 november 2014 at 16:55

    Wat een tof ding! Ga ik onthouden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *