9x toffe kerstcadeaus voor reisfanaten

Door  |  0 reacties

Is die ene vriendin reisfanaat in het kwadraat, of pakt jouw broer regelmatig zijn koffers om (voor onbepaalde tijd) te vertrekken? We verzamelden de leukste kerstcadeaus voor reisfanaten. Zo hoef je niet meer te zoeken naar een perfect cadeau voor onder de kerstboom.

Als reiziger in hart en nieren – er staan nu 25 landen op het lijstje, en zelfs voor mijn werk heb ik gereisd – speur ik graag het web af naar de leukste reisartikelen. Van boeken vol inspiratie tot de mooiste wereldkaarten. Regelmatig vind je op Like & Love (it!) dan ook reisgerelateerde producten. En speciaal voor deze editie verzamelde ik mijn negen favoriete kerstcadeaus voor reisfanaten. Welke leg jij onder de kerstboom?

9x kerstcadeaus voor reisfanaten

Alles over deze kerstcadeaus voor reisfanaten

1. Elke week vind ik nieuwe toffe wereldkaarten voor aan de muur, maar in alle eerlijkheid: geen een kaart kan het winnen van deze geweldige kurken wereldbol. Die wil je als reisfanaat toch onder de kerstboom?

2. Ik heb een dure smaak als het aan komt op reisgerelateerde cadeaus, maar natuurlijk houd ik ook rekening met de kleinere portemonnee. Deze

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.