9x cadeauboeken onder de kerstboom

Door  |  0 reacties

Is je inspiratie voor kerstcadeaus even helemaal op? Een boek onder de kerstboom is altijd goed. En dat hoeft niet per se een roman, thriller of chicklit te zijn. Maak bijvoorbeeld je keus uit een van deze cadeauboeken.

Het is misschien wel een van de meest gegeven cadeaus voor kerst: een boek. Maar boeken zijn smaakgevoelig. Houd de ontvanger meer van thrillers of toch liever een roman? Onderstaande cadeauboeken zijn ook wel smaakgevoelig, maar makkelijker in te schatten of ze passen bij de ontvanger. Hier zit voor ieder wat wils tussen. Welke van deze cadeauboeken leg jij straks onder de kerstboom?

Cadeauboeken onder de kerstboom

Alles over deze cadeauboeken voor onder de kerstboom

1. Kerri Smith is terug, met een vervolg op haar bestseller Wreck this Journal. In Wreck this Journal Everywhere kun je weer los op de vele opdrachten die veel van je creativiteit vragen. Leuk!

2. Kleuren voor volwassen is dé hype van 2014. En in de boekhandel heb je keuze uit tientallen kleurboeken. Mijn favoriet op dit moment? Het Feel Good Kleurboek, met handige ringband. Meer keuze? Bekijk alle kleurboeken voor volwassenen die wij eerder beschreven.

3. Inkleuren mag dan helemaal hip zijn op het moment, zelf tekenen is misschien nog veel leuker. Helemaal als je opdrachten krijgt om iets te tekenen wat je normaal nooit zou tekenen. Tekenliefhebbers doe je dan ook een plezier met het boek 444 dingen om te tekenen.

4. Een taalpurist in je omgeving? Taalvoutjes, wat ooit begon als simpele Facebook-pagina, heeft inmiddels een tweede boek uitgegeven. Nieuw toppers, waar je om kunt lachen én van kunt leren.

5. Het Grote Dilemma op Dinsdag Boek is het resultaat van de verveling van zes vrienden en een uitstekend anti-verveel-boek voor je vrienden en/of familie. En je kunt zelf meegenieten, misschien al meteen tijdens kerst!

6. Een van onze eerste artikelen ging over One Line a Day. Nog steeds wordt dit dagboek veelvuldig gekocht door onze bezoekers. En we snappen het! Hoe leuk is het om vijf jaar lang elke dag in één zin te vertellen hoe je dag was, om vervolgens een uniek document over te houden.

7. Zoek jij nog een kerstcadeau voor een reisfanaat die geen genoeg kan krijgen van mooie reisboeken vol prachtige foto’s? Dan is het reisboek Remote, places to stay een must give. Een encyclopedie om te koesteren!

8. Liefhebbers van fotografie doe je een plezier met Hashtag365. Dit fotoboek is het vervolg van een 365 dagen-project van Sjoerd & Lennart, dat uiteindelijk wereldwijd bekend werd.

9. Ken je iemand die leeft op lijstjes? Dan is het boek Mijn leven in lijstjes een goede binnenkomer. Uiteraard plaats je hier niet je boodschappenlijstje in of to do lijsten. Nee, hierin noteer je je lievelingsrecepten, je favoriete boeken en dingen die je nog wilt doen voor je doodgaat. Om maar een paar voorbeelden te noemen…

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *