9x kerstcadeaus waar bloggers blij van worden

Door  |  8 reacties

Is jouw beste vriendin/zus/nichtje/collega een fervent blogger en ben je nog op zoek naar een geschikt cadeau voor onder de kerstboom? We gingen op zoek naar negen kerstcadeaus waar je bloggers heel blij mee maakt.

Bloggen is niet meer weg te denken uit mijn leven: of het nu voor mijn werk is, voor mijn eigen fotografiebedrijf of voor Like & Love (it!). Ik schrijf graag, en veel. En ik vind het leuk om online actief te zijn. Waarom is soms moeilijk te snappen voor de buitenwereld, misschien moet je zelf eerst het bloggen ervaren. Maar of je het nu begrijpt of niet, dat maakt niets uit. Als je ons – en ik voel me even zo vrij om namens alle bloggers te spreken – maar een plezier doet met een van deze toffe kerstcadeaus, dan is alles goed!

Kerstcadeaus bloggers

Alles over deze kerstcadeaus voor bloggers

1. Welke blogger zou deze blogger’s tote bag nu niet willen hebben? Ideaal om je laptop in mee te nemen, al je notitieboekjes en een stapel tijdschriften ter inspiratie.

2. Bloggers zijn niets zonder hun smartphone. Niet alleen maken ze hier foto’s mee voor hun blog, het is ook hun altijd-bij-de-hand-notitieboekje voor spontane ingevingen. Dit hoesje doe je ze dus zeker een plezier mee!

3. Scherpte is geboden bij het schrijven van een blog, een schrijf- of typefout sluipt er zo in (en die van jezelf zie je toch al zo snel over het hoofd). Een kop koffie in deze geweldige mok is dan ook een goede manier om de dag mee te starten.

4. Vraag een gemiddeld blogger eens hoeveel notitieboekjes hij of zij heeft. Een hoop! Want al die creatieve ideeën moeten wel bewaard worden. Notitieboekjes zijn dan ook altijd geschikte kerstcadeautjes voor bloggers. Wat dacht je van deze?

5. Leuk voor de interieurblogger: dit toffe kussen. Keep calm & blog on!

6. Bloggers die aan het begin staan van hun carrière, of nog flink willen groeien, doe je een groot plezier met het boek How blogs work.

7. Op Etsy vind je een groot aanbod aan toffe posters met quotes. Ook blog-gerelateerd. Mijn favoriet? Blogs and coffee.

8. Wist je dat er best veel sieraden te vinden zijn voor bloggers, in elk geval op Etsy. Deze hanger bijvoorbeeld.

9. Bloggers schamen zich niet voor hun soms wat doorslaande hobby. Een t-shirt als deze doe je ze dus een groot plezier mee.

Ben je zelf blogger en zou jij ook heel blij worden van deze kerstcadeaus? Deel het artikel & wie weet wat jij straks onder de kerstboom vindt.

Let op! Veel van deze producten staan op Etsy. Omdat je te maken hebt met internationale verkopers kun je te maken hebben met langere levertijden. Wacht dus niet te lang met bestellen.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

8 reacties

 1. Lotte

  3 december 2014 at 17:52

  Super Leuk! ook een leuk boek voor bloggers om cadeau te krijgen is het boek Blogboek. Ik ga even bij het notitieboekje kijken.

  • Redactie

   3 december 2014 at 17:54

   Dank voor de extra tip, Lotte!

 2. Britt

  3 december 2014 at 18:17

  Ik wil alles!! 😀

 3. alexa

  3 december 2014 at 20:40

  wat een leuke spullen, doe mij alles maar? doe jij het me cadeau? 🙂

 4. Bianca

  3 december 2014 at 21:23

  Leuke ideetjes allemaal! Ik zou zelf wel erg blij zijn met een statief voor m’n camera 🙂

 5. Rosa

  3 december 2014 at 22:23

  Ik heb dat boek vorige week gekregen en het is echt een aanrader 🙂

 6. Dionne

  4 december 2014 at 11:18

  Wat een leuk overzicht! En inderdaad, helemaal waar!

 7. Judith - myfoodblog.nl

  5 december 2014 at 00:56

  Haha, super! Ik vind vooral de tas en de poster leuk 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *