Kerstshoppen bij VT wonen

Door  |  0 reacties

Kun jij net als wij niet wachten tot de Goedheiligman vertrokken is, je je boom kunt optuigen en je je woonkamer in kerstsfeer kunt toveren? Ga vast kerstshoppen in een van onze favoriete webshops: VT wonen.

Het is dat mijn vriend mij nog enigszins tegen heeft gehouden toen we onlangs bij het tuincentrum waren, maar als het even had gekund was mijn huiskamer twee weken geleden al in kerstsferen geweest. Kaarsen, kandelaars, een kerstboom met wéér nieuwe kerstballen, glazen sneeuwballen én meer. Mijn hart gaat er sneller van kloppen, ik kan er niets aan doen…

Vanaf komend weekend mag ik los gaan. Dan word de kerstboom van zolder gehaald (want een echte kerstboom met de hond is niet verstandig), tenzij ik vriendlief nog kan overtuigen van een houten kerstboom. Want die zijn zo leuk! Welke kerstboom het ook wordt, hij wordt bont aangekleed. Net zoals de rest van de kamer. En het liefst ook de keuken, met speciaal kerstservies.

Ik heb zelfs al een wishlist gemaakt van alle kerstitems op de website van VT Wonen, één van mijn favoriete online woonwarenhuizen. Kijk je mee naar wat ik daar het liefst zou kerstshoppen?

Kerstshoppen VT Wonen

Kerstshoppen bij VT Wonen: wat kies jij?

1. Mijn vriend vindt dat ik doordraai als ik zeg dat ik voor de feestdagen een apart servies wil hebben. Maar deze ontbijtbordjes kun je toch niet laten liggen? We ontbijten altijd met zijn tweeën, dus ik hoef er ook geen gigantisch bedrag aan uit te geven.

2. Steeds meer komen er natuurlijke materialen in huis. En mijn oog viel tijdens het kerstshoppen dan ook meteen op deze boomstam waxinelichthouder. Extra feestelijk door de sterretjes.

3. Na het zien van deze kerstballen weet ik welke kleuren de kerstboom dit jaar gaat krijgen.

4. Nog zo’n geval van ‘Hebben!’. Ik schrijf graag mijn kerstkaarten vanonder dit sterrenkleed. En ik eet ook graag kerstkoekjes met dit kleed over mijn benen. Of wat dacht je van kerstfilms kijken met een kleedje over je heen?

5. Ben je een echte kerstliefhebber dan moet deze op je stoep liggen! Hoe leuk is het om je gasten welkom te heten met deze deurmat?

6. Meer dan chocolademelk & kerstkoekjes heb ik niet nodig! Hoe leuk zijn deze koekjesvormen?

7. Dit feestelijke kussen past toch prima bij de nieuwe kleuren van de kerstboom?

8. Laat mijn vriend het maar niet lezen, maar ik denk dat ik dit jaar de kerst ook doortrek in de slaapkamer. Dit Sparkling-dekbedovertrek is toch geweldig?!?

9. De salades en bijgerechten voor hét kerstdiner serveer ik graag in deze bronzen schalen van House Doctor.

Ga jij nog kerstshoppen dit jaar, en zo ja, waar ga je dan voor?

 

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *