Weg koude oren! 9x warme mutsen

Door  |  0 reacties

Brr… begin november leek het haast nog of we mooie nazomerdagen hadden en nu is de eerste vorst al weer geweest. Tijd voor warme mutsen!

Het lijkt misschien nog wat overdreven, maar ben je wel eens om 06.30 uur op de fiets gestapt of om 01.00 uur thuisgekomen na een feestje? Dan is het dus echt echt koud (tenzij het alcoholpromillage in je bloed erg hoog is). En dan kun je naast handschoenen ook wel een van deze warme mutsen gebruiken. Niets vervelender dan koude oren!

Maar even los van koude oren: sommige warme mutsen kunnen net het puntje op de i zijn bij jouw outfit. Een kwestie van goed combineren!

Warme mutsen

Alles over deze warme mutsen

1. Met stip bovenaan mijn verlanglijstje van warme mutsen: deze sterrenmuts van Pom Amsterdam, die naast sjaals ook mutsen maakt. Oh, en vergeet niet meteen de bijpassende handschoenen aan te schaffen.

2. Op Etsy vind je ontelbaar veel handgemaakte mutsen. Dit is mijn favoriet. Handgemaakt in Connecticut, dus je zult niet snel iemand in Nederland met dezelfde muts tegenkomen.

3. Deze grijze muts van Sissy Boy kun je werkelijk met elke outfit combineren. Ideaal! Door de teddy voering heerlijk warm ook.

4. Deze kleurrijk muts van Billabong spotte ik op Zalando.

5. Het moet je smaak zijn én je moet er ook nog eens een hoofd voor hebben, maar met deze Neff-muts blijven je oren zeker warm en zul je ook nog eens op een positieve manier opvallen.

6. Ik hou van tekstmutsen! En deze is ideaal voor een bad hair day.

7. Nee, natuurlijk is dit geen echt bont. Tof is deze imitatiemuts wel!

8. Het is de kleur die het hem doet. Voor € 15,95 is deze beanie van jou.

9. Mijn lievelingscombi: deze grof gebreide muts combineert grijs met roze. Verkrijgbaar bij The Sting.

Welke van deze warme mutsen zie jij deze winter het liefst over je oren?

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *