Perfecte nagels in een handomdraai

Door  |  0 reacties

Nee, we zijn geen beautyblog en nee, dat zullen we ook niet worden. Maar soms ontdek je van die geniale beautyproducten en ja, die worden dan ook hier gedeeld. Zonder teveel poespas laten we je zien waarom juist dit product.

Nee, ik ben geen modemeisje, en ook geen make-up meisje. Als de wekker om 05.50 uur (ja echt!) gaat, besteed ik echt wel aandacht aan mijn uiterlijk. Oogschaduw, mascara, soms wat lippenstift, beetje spray in mijn haar. Maar die trein moet toch echt wel gehaald worden. Alleen voor een etentje of feestje zal ik me extra opdoffen. Ik neem er alleen standaard tekort tijd voor…

Die nagels bijvoorbeeld. Net voor ik me aan ga kleden besef ik me dat het toch wel leuk is als er een kleurtje op zit, passend bij mijn outfit. Perfect aangebracht natuurlijk, wat er voor zorgt dat ik elke nagel gemiddeld twee keer opnieuw lak. Als ik eindelijk klaar ben, hoop ik dat het snel droog is. En besef ik me dat ik beter eerst die broek aan had kunnen doen. Je ziet het voor je hè? Nou, daar gaat het dus altijd mis. Waarom is er geen nagellak die meteen perfect droog is? Eentje die je ook vlak voor het slapen kan gebruiken graag. Zonder dat je kussen de volgende dag – ik heb mijn hand altijd onder mijn oor – rood is.

Gevonden!

Het blijkt er dus wel te zijn. Fuse, van Sensationail, is een nieuwe formule waarbij het beste van nagellak en gel wordt gecombineerd. Alleen al dat maakt dat je nagels mooier worden (want het glanst net zoals gelnagels en blijft ook net zo goed zitten) en dan is het ook nog eens binnen 30 seconden droog. Hoe ideaal is deze combinatie die gelnamel™ wordt genoemd?

Alles over Fuse van Sensationail

Sensationail fuseIk kijk enorm uit naar de feestdagen, maar elke dag andere nagellak: ik werd al moe bij de gedachte. Oké, elke dag is wat overdreven. Maar als je een kerstfeest hebt met themakleur goud en twee dagen later eentje met de dresscode wit, dan is het tijd om wéér je nagels te lakken. En het is altijd al zoveel werk, en met name de droogtijd vind ik echt zonde van mijn tijd.

Sinds ik Fuse heb mogen uitproberen kijk ik er eigenlijk naar uit. Het is namelijk een koud (en snel!) kunstje geworden. Binnen drie stappen en 30 seconden droogtijd zijn je nagels de gewenste kleur. Hoe? Door een handig meegeleverd lampje (de Fuse) die ervoor zorgt dat je nagels extra snel en mooi opdrogen.

  1. Vijl & reinig je nagel. Duw de nagelriem naar achteren, schuur je nagel met de ruwste kant van de vijl, zodat deze nergens meer glimt. De gelnamel™ blijft dan hangen. Doe wat schoonmaakmiddel op een pluisvrij doekje en reinig je nagel grondig. Onderschat deze stap niet: als je je nagels niet goed ruw maakt, zal jouw laagje gelnamel™ loslaten van je nagel. Want door het gebruik van gel ligt er eigenlijk gewoon een laagje op je nagel, die niet kan hechten op een gladde ondergrond.
  2. Breng een dunne laag lak aan op je nagel. Veeg overtollige gelnamel™ op de borstel af aan de hals van het flesje. Breng een heel dunne laag aan op je nagel, maar vermijd het gebied rondom je nagelriem. Lak ook de top van de nagel met gelnamel™.
  3. Fuse & reinig je nagel. Plaats de vinger in de opening van de Fuse, onder de lamp. De lamp schakelt na 30 seconden automatisch uit. Maak je nagel nog een keer schoon met de cleanser (en ja, je nagellak blijft gewoon zitten). Klaar! Tijd voor de volgende nagel.

Nog meer voordelen

  • Door het gebruik van gelnamel™ blijven je nagels extra lang mooi, tot aan een week na lakken
  • Het handige Fuse-lampje is ook geschikt voor je teennagels
  • De Fuse-gelnamel™ is in 12 toffe kleuren verkrijgbaar, met toffe glitter-varianten voor de feestdagen
  • Het Fuse-lampje werkt niet alleen via het stopcontact, maar ook via je USB-poort
  • Één laag is dekkend, je hebt geen basiscoat of topcoat nodig (tenzij je houdt van extreem dekkend, breng dan twee lagen aan)
  • Het ruikt niet naar nagellak (vooral mijn vriend wordt daar erg vrolijk van)

Handig om te weten!

Omdat Fuse niet een simpel nagellakje is, maar ook gel bevat, krijg je het met simpele nagellakremover niet schoon. Beter kun je de remover van Sensationail gebruiken. Met deze remover, eventueel samen met de removal tool, voorkom je dat je je nagels onnodig beschadigd. Dit kost wel iets meer tijd dan normale nagellak verwijderen.

Klinkt perfect, maar wat kost dat?

Mooie & vooral goede dingen kosten geld. Dat geldt ook voor Fuse. Maar heel eerlijk: het is het dubbel en dwars waard. Een starterskit (met één nagellak, het Fuse-lampje, de cleanser en schoonmaakdoekjes) kost € 39,99. Een potje nagellak (12 soorten verkrijgbaar) € 10,99. Wil je extra cleanser, dan betaal je € 7,99. Alle producten zijn eenvoudig online te bestellen, bijvoorbeeld op Bol.com.

Bekijk Fuse van Sensationail op bol.com

Voor deze review stelde Sensationail een uitgebreid Fuse-pakket beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *