9x warme handschoenen om zelfs bij vrieskou blij van te worden

Door  |  0 reacties

Brrr, we schijnen een koude winter tegemoet te komen. Hoewel een beetje sneeuw leuk is, verheugen we ons niet echt op snijdende wind en gladde wegen. Maar ja, als het dan toch komt, dan kun je maar beter goed voorbereid zijn. Daarom vandaag warme handschoenen die een koude winter net iets leuker maken.

Toegegeven: ook vorig jaar werd er een koude winter verwacht. Ik heb geen vlokje sneeuw gezien, hoe erg ik me ook had verheugd om met mijn pasgeboren puppy door de sneeuw te banjeren. Waarom zou het dan dit jaar wel uitkomen? Tja… goede vraag! Maar stel dat het wel enorm koud wordt, dan ben je te laat. Dan zijn alle leuke én warme handschoenen direct verkocht. Zorg dat je ze op tijd in huis hebt.

Warme handschoenen

Alles over deze warme handschoenen

1. Bovenaan mijn verlanglijstje van warme handschoenen: deze sterren-handschoenen van POM Amsterdam. Uiteraard wel met de bijpassende muts of bandeaux. Oh, en als je niet van sterretjes houdt, bekijk dan ook de dazzling-variant met driehoekjes.

2. Ga op chique met deze echte Ralph Lauren-handschoenen. Ik ben gevallen voor het toffe idee & ik hou nu eenmaal van grijs.

3. Te schattig: deze roze handschoenen met strik. Voor slechts € 12,99 zijn ze helemaal van jou!

4. Geef de winter extra kleur met deze grof gebreide handschoenen.

5. Hoe koud het ook is, van deze kleurrijke handschoenen moet je toch wel blij worden?

6. Omdat we wel van een grappig detail houden, deze warme handschoenen met pootafdrukken. Ook in het bruin verkrijgbaar.

7. Over warme handschoenen gesproken. Deze Laimbock handschoenen in hip paars vond ik bij V&D.

8. Niet voor als het echt enorm vriest, maar wel voor de eerste kou: deze schattige vingerloze handschoenen. Ideaal als je op het station nog even onze website wilt bekijken op je mobiel.

9. Niet voor bij je dagelijkse outfit, maar voor winterse hardlooprondjes: thermische sporthandschoenen.

Welke warme handschoenen worden het voor jou dit jaar?

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *