Simpele kerstkoekjes met handige deegroller

Door  |  0 reacties

Zijn cupcakes niet geheel je ding en zit boetseren niet in je vingers? Maak dan simpele kerstkoekjes met behulp van deze handige deegrollers.

Waar anders dan op Etsy doen we zoveel leuke ontdekkingen! Etsy is een marktplaats voor creatievelingen die zonder eigen webshop hun veelal zelfgemaakte producten willen slijten. De creatievelingen wonen overal te wereld en hoewel er soms hoge verzendkosten tegenover staan, zijn de producten het meer dan waard. Neem nu deze degen houtrollers.

Simpele kerstkoekjes in een handomdraai

We vonden deze houten deegrollers in de Etsy-shop ValekRollingPins, de webshop van een Poolse dame (Zuzia) die handelt in deegrollers met motiefjes. En in die webshop mogen natuurlijk ook de speciale kerstrollers niet ontbreken. Maak simpel deeg, rol het motiefje er over heen en klaar zijn je simpele kerstkoekjes! Je hebt geen fondant nodig en hebt al helemaal geen boetseertalent nodig.

De kerst/winter-motiefjes waar je uit kunt kiezen zijn:

  • Sneeuwvlokken
  • Rendieren
  • Kerstteksten
  • Gevarieerd kerstpatroon
  • Kerstbomen

Over de deegrollers

De deegrollers zijn gemaakt van massief beuken hout en beschermd met olie. Houd er wel rekening mee dat het natuurlijk materiaal is en dat je kleurverschillen kunt hebben of kleine scheurtjes. Maar deze hebben geen invloed op het motiefje (met de hand gelaserd door Zuzia) en dus op jouw kerstkoekjes. Was ze echter niet in de vaatwasser, dit kan het motiefje wel aantasten.

Goedkoop zijn ze niet (€ 30,- per stuk), maar kijk eens wat je bespaart op fondant, suikers en andere benodigdheden voor zoete cupcakes en vrolijke kerstkoekjes met alle toeters en bellen. Ook verkoopt Zuzia voordeelsets van drie rollers voor € 75,-. Misschien het voordeel delen met vriendinnen? Of gewoon verschillende soorten kerstkoekjes maken voor al je gasten?

Benieuwd geworden? Bekijk de deegrollers op Etsy.com >>

P.S. Zuzia maakt ook deegrollers op maat, met de tekst of het plaatje dat jij wilt. Leuk als origineel kerstcadeau!

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *