9x kerstcadeaus voor boekenwurmen

Door  |  0 reacties

Kerstcadeaus: elk jaar is het een ramp om geslaagde cadeautjes te vinden voor iedereen. Ben jij nog op zoek naar een of meerdere kerstcadeaus voor een boekenwurm? Geen nood!

We recenseren met liefde boeken bij Like & Love (it!). We houden van het papier, de geur, de letters, het wegkruipen onder een kleedje. Ja, we zijn een stel boekenwurmen eerste klas op de redactie. En ook ons doe je dus een plezier met een van onderstaande kerstcadeaus voor boekenwurmen. Het was dan ook een koud kunstje om deze lijst met kerstcadeaus samen te stellen. Doe er je voordeel mee!

Kerstcadeau boekenwurmen

Alles over deze kerstcadeaus voor boekenwurmen

1. Boeken verzamelen tegen de muur zonder dat je lelijke boekenplanken ziet? Check deze onzichtbare boekenplanken. Nu voor slechts € 14,- (normaal € 23,-). Ook leuk: zwevende boeken.

2. Deze poster hoort thuis in het huis van een echte boekenwurm.

3. In de webshop van VT wonen vind je enorm veel leuke boekensteunen. Deze roze boekenbinder is hier favoriet!

4. We schreven eerder over dit geweldige boekenkrukje. Hier moet je als boekenliefhebber toch blij van worden? Je schaft hem voor € 19,95 aan op Cadeau-cadeau.nl.

5. Waarom geen zelfgemaakt kerstcadeau? Volg het stappenplan & binnen no time heb je een waanzinnige boekenketting gemaakt.

6. Nooit meer ezelsoren met deze handige & grappige boekenlegger.

7. Steeds meer lezen we boeken digitaal, op een ereader of tablet. Met de BookBook hoes voor je iPad lees je weliswaar digitaal, maar het ziet er uit als een book. Daar doe je een boekenwurm nu écht een plezier mee!

8. Origineel ben je met dit kerstcadeau zeker. Deze kaars zorgt ervoor dat het huis van jouw boekenwurm straks helemaal naar oude boeken ruikt. Ook als er digitale boeken worden gelezen.

9. Niet het goedkoopste kerstcadeau, wel eentje waarmee je zonder twijfel punten scoort. Hoe cool is deze boekenlamp?

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *