How blogs work

Door  |  1 reactie

Meer leren over bloggen? How blogs work staat boordevol tips en tricks voor bloggers. Of je nu een beginnende hobby blogger bent of al aardig professioneel blogt, Stephanie Duval helpt je op weg.

Wie is Stephanie Duval?

Met meer dan 15 jaar ervaring in de blogwereld is Stephanie Duval een expert op het gebied van (professioneel) bloggen. Ze heeft al jaren succes met haar persoonlijke blog 70percentpure.be en won dit jaar een Weekend Blog Award in België. Stephanie is daarnaast werkzaam als journalist en consultant bij verschillende lifestyle bedrijven en geeft adviezen over content marketing en bloggen. In How blogs work deelt ze haar ruime kennis en ervaring en geeft ze tips aan beginnende en ervaren bloggers.

Wat kun je verwachten van ‘How blogs work’?

How blogs workStephanie neemt je stap voor stap mee in de blogwereld. Van een beschrijving wat een blog is, waarom je moet gaan bloggen en hoe je het beste kan starten als blogger tot het professionaliseren van je blog om er geld mee te verdienen.

Haar boek bevat veel tips die voor de beginnende bloggers interessant zijn. Zo adviseert ze om een manifest te schrijven, beschrijft ze wat de onderdelen van een blog zijn en waarom het belangrijk is om je doelgroep in kaart te brengen.

Voor de meer ervaren bloggers zijn er ook genoeg tips & tricks. Misschien wil je een stapje verder gaan en geld verdienen als professioneel blogger. Stephanie beschrijft op welke manieren dit mogelijk is en hoe je kan bepalen wat jouw blog ‘waard’ is.

Social media wordt door bijna alle bloggers gebruikt, maar hoe kun je bijvoorbeeld Facebook en Pinterest het beste inzetten voor je blog? Per social media kanaal geeft ze een korte handleiding waar je meteen mee aan de slag kan.

Ook leuk zijn de interviews met Nederlandse en Belgische topbloggers waarin zij hun ervaring delen en visie geven op bloggen. Deze inspirerende interviews vind je na ieder hoofdstuk en zijn een leuke afwisseling om te lezen!

Wat wij vonden van ‘How blogs work’

Tijdens het lezen krijg je meteen zin om aan de slag te gaan als blogger. En als je al blogt heb je veel aan de praktische tips & tricks om je blog te professionaliseren. How blogs work leest makkelijk, is overzichtelijk en neemt je steeds een stapje verder mee in de blogwereld. Kortom een goed handboek voor de beginnende en de ervaren blogger!

Titel: How blogs work
Uitgever: Lannoo
Prijs: € 19,99

Bekijk How Blogs Work op bol.com
(ook als e-book verkrijgbaar)

Reacties

Jo (32) raakt niet uitgepraat over hardlopen en bezoekt graag concerten en festivals. Ze houdt van lekker eten & drinken, lezen en schrijven. De zon en mooie duurzame producten maken haar blij. Ze is nog lang niet uitgereisd en is dol op sushi en NYC.

1 reactie

  1. Aukje

    9 december 2014 at 15:05

    Klinkt als een leuk en interessant boek, weer een uitbreiding van mijn verlanglijstje 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *