9x kerstcadeaus voor kaasliefhebbers

Door  |  0 reacties

Originele kerstcadeaus: het kan een flink drama zijn om deze te vinden. Heb jij een kerstcadeautje voor een bourgondiër nodig, een die hard kaasliefhebber, zoek dan niet verder. Boska is het antwoord.

Wat is Boska?

Het leukste merk voor Cheesewares, zoals zij dit zo leuk noemen. Zeg nu zelf, dat klinkt toch leuker dan kaasproducten? Wat voor Cheesewares Boska verkoopt? Niet de kaas zelf, maar wel alles om kaas te snijden, te raspen of te presenteren. Van kaasschaven tot kaasfondues.

Je vindt de Boska-producten onder andere in één van onze favoriete webshops, Vtwonen.nl. En om je vast op weg te helpen, selecteerden we de leukste kaasproducten van dit moment.

Kerstcadeaus kaasliefhebbers

Alles over deze kerstcadeaus voor kaasliefhebbers

1. Herkenbaar: in het weekend geen zin om te dineren, maar wel zin om lang te tafelen, het liefst onder het genot van een glas wijn? Zeker in de koude wintermaanden is kaasfondue dan een aanrader. Deze set is vrij klein en daardoor ontstaat er ruimte op tafel om meerdere sets neer te zetten. Allemaal met een andere soort kaas!

2. Deze natuurlijke kaasplank van essenhout is bij uitstek geschikt voor kaas met toast. Of andere kleine hapjes.

3. Kaas kun je niet kopen bij Boska, maar wel sets om zelf kaas te maken. Zoals deze mozzarella-set. Dat wil je als kaasliefhebber toch minimaal een keer geprobeerd hebben?

4. Kaas op een mooie & makkelijke manier serveren? Dat gaat eenvoudig met deze etagère.

5. Alleen al tof om te zien: deze kaas-raclette. De gaten aan de zijkant zijn een leuke knipoog naar de gatenkaas. Met anti-aanbaklaag. Geleverd in houten kistje met spatel en waxinelichtjes.

6. Deze handige Taste kaaskruller van is een handig keukenhulpje en ideaal voor het krullen van verschillende soorten kaas.

7. Alleen maar kaas kan een beetje saai worden; deze amuse-set biedt ruimte voor nog wat andere hapjes. En uiteraard ook gewoon voor kleine blokjes kaas. Of een bakje mosterd om te tippen.

8. Kaasplankje als dessert? Met deze set van vier dessert-plankjes serveer je het op een mooie manier.

9. Een musthave in de keuken van de echte kaasliefhebber: deze praktische en stijlvolle kaasrasp.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *