Philips SoupMaker: snel soep maken

Door  |  0 reacties

Natuurlijk vraag je geen huishoudelijk apparaat voor de feestdagen, net als dat je die niet met Moederdag wilt krijgen. Of toch wel…? Voor de Philips SoupMaker zetten we onze principes zonder twijfel over boord. Kom maar op onder die kerstboom!

Met Kerst kun je natuurlijk niet aankomen met een kant-en-klare soep uit een Unox-zak. En eigenlijk: ook als het geen Kerst is, is een zelfgemaakte soep nog altijd het lekkerst. Met verse ingrediënten, zonder toegevoegde kleur- en smaakstoffen. Maar waarom is dit altijd zoveel werk? Of moeten we zeggen, was…? Met de Philips SoupMaker staat jouw soep (mét verse ingrediënten) in 20-25 minuten op tafel. Dus ook na een drukke werkdag.

Philips SoupMaker: snel soep makenHoe werkt de Philips SoupMaker?

Snel soep maken is best eenvoudig. Snijd de ingrediënten voor je soep in grove stukken, kies één van de vijf programma’s en ga 20 minuten wat anders doen. Ondertussen zal de SoupMaker jouw ingrediënten pureren, mixen en verwarmen.

Terwijl jouw soep klaargemaakt wordt, heb jij de tafel al gedekt, of de was opgevouwen. Of bijna een aflevering van Goede tijden, Slechte tijden gekeken. Wat een tijdswinst!

Meer dan snel soep maken

Eet je niet zo vaak soep en vind je de aanschafprijs (€ 79,99, maar wel Best reviewed op Kieskeurig.nl) toch wat aan de hoge kant voor iets dat je misschien maar één of een paar keer per maand maakt? De SoupMaker is multi-inzetnaar. Zo maak je je eigen compote in 15 minuten en smoothies in 3 minuten.

En verder…

Houd er rekening mee dat de inhoud van de SoupMaker 1,2 liter (4 koppen soep) is, en dat het apparaat niet direct geschikt is voor grote gezinnen. Al is daar natuurlijk altijd een mouw aan te passen, door een tweede lichting soep te maken, terwijl je de eerste warm houdt in een pannetje.

Bestel de Philips SoupMaker op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *