De Beautydrogist: groene webshop vol met vrouwelijke kerstcadeaus

Door  |  0 reacties

Wat is het toch fijn dat we online onze kerstinkopen kunnen doen, maar hoe weten we welke (web)shop duurzaam en groen is? Op milieugebied is inmiddels een verscheidenheid aan keurmerken te vinden, waardoor het vaak moeilijk is te achterhalen of je artikelen echt ‘groen’  zijn.

Like & Love (it!) helpt je om de juiste webshops te vinden, én selecteert haar favorieten. Heerlijk vanaf de bank je ‘groene’ kerstcadeaus bestellen, dat kan onder andere bij de Beautydrogist. Wij laten je in dit artikel kennismaken met deze groene webshop.

Wie of wat is De Beautydrogist?

Deze online cosmeticawinkel van twee ondernemende zussen richt zich op de verkoop van natuurlijke en biologische cosmetica tegen betaalbare prijzen. Waar de passie voor natuurlijke cosmetica vandaan komt? De zussen vertellen:

“Als klein kind waren we eigenlijk al gek van alles wat leeft en bloeit. Naarmate we ouder werden, gingen wij steeds bewuster nadenken over de producten die wij eten, drinken en op onze huid smeren. Tijdens onze zoektocht naar betere cosmetica producten voor het hele gezin viel het ons op dat deze producten vrij prijzig zijn. Dat kan toch beter dachten we. Biologische en natuurlijke cosmetica moet voor iedereen beschikbaar zijn. Daarnaast kon de markt wel wat leuke jonge en trendy merken gebruiken. Wij waren dan ook aangenaam verrast door de beschikbaarheid van deze merken in het buitenland.”

In het assortiment van de Beautydrogist vind je naast haar- en huidverzorging, make-up en lippenbalsem onder andere een babyverzorgingslijn. Het grootste deel van de producten is biologisch gecertificeerd en geschikt voor vegetariërs en veganisten. Dit alles staat duidelijk aangegeven bij de productomschrijvingen, inclusief een uitgebreide ingrediëntenlijst.

Onze favorieten van De Beautydrogist

De beautydrogist

  • Moa wonderbalsem. Moa is een natuurlijke balsem uit Engeland met wonderbaarlijke helende eigenschappen en oneindig veel toepassingsmogelijkheden. Deze balsem zit boordevol met biologisch duizendblad in combinatie met tea tree olie, bijenwas, kokosnoot, zoete amandel en soja olie. Waar gebruik je de wonderbalsem zoal voor? Het kan van pas komen bij koortslippen of gesprongen lippen, brandwonden, droge huid, eczeem, striae, insectenbeten en nog veel meer. Altijd handig om dit potje wonderbalsem in huis te hebben!
  • Aloe vera handcreme. Deze handcrème bevat een hoog gehalte aan bio-aloë vera en heeft sterke hydraterende en verzorgende eigenschappen. De sheabutter en amandelolie zorgen voor een soepele huid en een een natuurlijke beschermlaag. Deze creme helpt bij ruwe handen, huiduitslag en kloofjes. Geschikt voor de meest gevoelige huid en trekt snel in. Maakt droge, ruwe en schrale handen weer heerlijk glad en zacht.
  • Bodyscrub Hamam. Verzorgende body scrub met fijn zeezout, kostbare amandel-en jojoba oliën en pure essentiële oliën. Verwijdert de bovenste lagen van de huid, zuivert en verzorgt de huid. Deze bodyscrub heeft de sensuele geur van de essentiële oliën Ho-cho en Cananga.

Benieuwd naar al het aanbod van de Beautydrogist? Ga naar hun website >>

Reacties

Willemijn (26) is een levensgenieter, wordt blij van kleine dingen en werkt als freelancer voor diverse opdrachtgevers. Ze is geïnteresseerd in kunst & cultuur, design en eten. Minstens één keer per jaar maakt ze een verre reis en de wenslijst van plekken waar ze geweest wil zijn wordt er niet korter op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *