Verrassend anders! 9x zuurkool recepten

Door  |  0 reacties

Zuurkool, de een gruwelt ervan, de ander kan het niet zuur genoeg zijn. Wij vinden de oer-Hollandse versie met uitgebakken spekjes en een stevige rookworst niet te versmaden. Maar nog lekkerder, en verrassender, zijn de zuurkool recepten die je hier onder vindt.

Als we bij Like & Love (it!) ergens dol op zijn, is het op zoek gaan naar nieuwe recepten. Om een draai te geven aan ingrediënten die we al-tijd op dezelfde manier gebruiken. Zoals dus ook bij zuurkool. Tijd om te kijken wat we nog meer met deze winterse groente konden doen. Verrassend veel bleek. Kijk je mee naar onze negen favoriete zuurkool recepten.

Zuurkool recepten

Alles over deze zuurkool recepten

1. Op Vegadutchie.nl kwamen we dit verrassende recept tegen: zuurkool met pompoen. Ook voor het oog een genot.

2. Zuurkool met rijst, een echte Surinaamse combinatie met bite door Madame Jeanette. De oranje kleur maakt het tot feest op je bord.

3. Herfst of winter: soep is altijd goed. Zeker met zuurkool! Deze wordt door Devegetarier.nl zalig genoemd! Dat beloofd wat.

4. Oh jongens. Zuurkoolsalade met gepofte kweepeer en pistachenoot. Hoe verrukkelijk anders wil je het hebben? Dank u Flexitarier!

5. Zuurkool en vis kan prima samen. Wil je jouw gasten verrassen, dan pak je het gerecht in een krokant bladerdeegpakketje in.

6. Volgens Allerhande is zuurkool met tuttifrutti en cashewnoten heel hip. Wij zijn om.

7. 100% winter: een ovenschotel met zuurkool en stoofpeertjes.

8. Wil jij een hip en modern gerecht op tafel zetten? Bij Modernehippies.nl ben je dan aan het juiste adres. Wij probeerden de zuurkool met avocado en banaan. In een woord: delicieus.

9. Net zo’n klassieker als onze zuurkool met worst is dit gerecht: Sauerkraut mit Eisbein. Lekker met een appeltje en grove mosterd.

Reacties

Tanja (42) woont samen met Oskar en kat PLUK in Haarlem. Ze wordt blij van alle seizoenen, schrijven, wandelen en foto's maken. Social media vindt ze de beste uitvinding ever en wat dat over haar zegt, leert ze nu op de Open Universiteit bij de studie psychologie. Ze is een regenboogmaker in wording en leeft volgens de stelregel Don't grow up, it's a trap!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *