9x kadotips voor wijnliefhebbers

Door  |  0 reacties

Hoe leuk de decembermaand ook is, elke keer weer originele cadeaus verzinnen kan een ramp zijn. Gelukkig houden veel mensen van wijn, en dan kom je met deze kadotips voor wijnliefhebbers een heel eind.

Wist je dat de gemiddelde Nederlander 21,9 liter wijn per jaar drinkt? (waar dit honderd jaar geleden nog geen 2 liter was) Grote kans dat er in jouw omgeving genoeg mensen zijn die wel van een wijntje houden. En die onderstaande wijncadeaus enorm kunnen waarderen.

Kerstcadeaus voor wijnliefhebbers

Alles over deze kadotips voor wijnliefhebbers

1. In de chaos van het feestje pak je het verkeerde wijnglas. Geen ramp, maar ook niet erg hygiënisch. Met deze glasmarkers overkomt je dat niet meer. Ideaal! (check overigens ook de snorren-variant of deze feestende wezentjes)

2. Het aanbod wijnkoelers is enorm. Deze wijn-koelzak is echter perfect: makkelijk mee te nemen, je wijn binnen 5 minuten koud en hij staat ook nog eens feestelijk op tafel.

3. Jouw frisse wijn goed koel houden? Deze Pearl koelstenen zijn – zeker met het oog op de zomerse dagen, die helaas nog wat te ver weg zijn – een must have voor de witte wijn liefhebber.

4. Mooie wijnglazen kun je nooit genoeg hebben toch? Wij werden verliefd op deze glazen van Eva Solo. De rand, die afloopt in een hoek van 14 graden, is ideaal om de geur van de wijn waar te nemen.

5. De door jou gekozen wijn, geef je het beste cadeau in de Rackpack. Zodra de wijn eruit is, dient deze meteen als wijnrek. Twee cadeautjes in één.

6. Krijg je steevast te warme of te koude wijn geserveerd bij die ene vriend of familielid? Koop dan deze wijnthermometer als stiekeme hint. Je klikt hem eenvoudig om elke fles wijn.

7. Deze wijnpuzzel houdt de echte wijnliefhebber wel even zoet. Of het hele gezelschap. Want het is nog best een uitdaging de wijnfles te ‘bevrijden’.

8. Naast een goed glas wijn mag een karaf niet ontbreken. Scheelt je heel wat heen en weer lopen als gastvrouw. Wij gaan voor deze stijlvolle karaf van Menu. Inclusief decanteerfunctie.

9. Wijnliefhebber in je omgeving die van design houdt? Dit design-wijnrek is een eyecatcher in de keuken. Of in de woonkamer.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *