9x leren tassen om van te dromen

Door  |  7 reacties

Waar de een het liefst elke schoenenwinkel afstruint, heeft de andere een tic voor tassen. Herkenbaar? Check deze negen toffe leren tassen. Wedden dat je wishlist weer groter wordt?

Leren tassen bij The Bag Store

In mijn zoektocht naar leren tassen stuitte ik op een voor ons nieuwe webshop: The Bag Store. Ik vermoed dat deze webshop nog veelvuldig door mij bezocht zal worden in mijn zoektocht naar de juiste tas voor bij de juiste outfit. Want ja, ook ik heb een tassentic. En ben dus aan het goede adres bij The Bag Store, waar je ze prachtige tassen (en accessoires) van bekende nationale en internationale merken hebben.

Mijn hart gaat sneller kloppen als ik de tassen van O My Bag (mijn Lou’s Big Bag en ik zijn nog steeds onafscheidelijk) tegenkom. En de Cowboysbag staat al heeeeel lang op mijn wishlist. Ook merken als Superdry, Nomad & Urban Junk vind je hier terug. En de collectie met leren tassen lijkt eindeloos. Tijd om een selectie te maken!

Leren tassen, The Bag Store

Alles over mijn favoriete leren tassen van The Bag Store

1. Deze door mij al lang gewilde cowboysbag staat bovenaan mijn verlanglijstje. Ze passen perfect bij mijn nieuwe enkellaarsjes.

2. Met deze chique laptoptas kun je wel verschijnen bij je nieuwe werk- of opdrachtgever.

3. Minder geschikt voor een nieuwe werk- of opdrachtgever, maar des te leuker voor een avondje stappen of een middagje winkelen: de O My Bag Sleazy Jane Nude.

4. Ook van Cowboysbag: deze mooie grijze shopper waar lekker veel aanpast.

5. Ietwat gedurfder, maar oh zo gaaf, is de roze Dover. Hier zul je flink wat blikken mee opvangen!

6. Voor de modebewuste moeder! Je zou het van de buitenkant niet zeggen, maar dit is toch echt een luiertas. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

7. Ook geschikt voor het werk: de Dirty Harry van Oh My Bag. Met de looks van een klassieke schooltas.

8. Een mega-shopper om mega-blij van te worden. Net als alle andere leren O My Bag-tassen gemaakt van uniek eco-leer dat op een energie- en waterzuinige manier geproduceerd is, zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën.

9. Wist je dat Cowboysbag ook rugzakken maakt. Dit is mijn favoriet. Ideaal als ik een dag met de hond op pad ga en eten & drinken mee wil nemen. Zo heb ik toch mijn handen vrij om met hem te spelen.

Ga snel naar The Bag Store >>

Win een toffe leren tas

Helaas, deze winactie is reeds verlopen. De winnaars zijn al bekend gemaakt. Ga naar onze win-pagina voor andere leuke acties.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

7 reacties

 1. Dionne

  12 december 2014 at 09:59

  Wauw! Wat een mooie tassen. Ik doe heel graag mee.
  Ik volg jullie op Facebook en op twitter heb ik het gedeeld. 😀
  Diolifestyle@gmail.com

 2. Daphne

  12 december 2014 at 12:43

  Liefde voor leren tassen! Elke keer zien ze er net weer ietsje anders uit. Waarom ik een nieuwe tas verdien? Omdat ik al eeuwen op zoek ben naar een hippe camera tas die er niet als zodanig uitziet. Die Cowboysbag mag dan bedoeld zijn als luiertas, ik weet zeker dat mijn camera er ook gelukkig van wordt!

 3. Lucie

  14 december 2014 at 17:48

  Wat zou ik dolgelukkig het nieuwe jaar instappen met zo’n hele gave toffe Cowboysbag!!! Een dróóm!

 4. Ingrid

  15 december 2014 at 06:55

  loop al een tijdje met dezelfde tas rond en nu wordt het tijd dat ik een nieuwe krijg

 5. Anne-Marie Otter

  15 december 2014 at 23:20

  waarom ik deze tas verdien? Omdat ik voor mijzelf vaak veels te zuinig ben en me zo’n toch wel dure tas wel gun maar dan toch niet koop. En ze zijn zoooooooo mooi!

 6. Amy P

  16 december 2014 at 10:13

  Ik wil graag een kansje wagen. Mijn beste vriendin (ken ik nu bijna 4 jaar) wilt al de hele tijd dat ik haar ken een Cowboybag, maar inderdaad…De prijs is voor een scholier/student als haar nogal prijzig! Ze is ook jarig op 25 december, maar als dit een verlaat verjaardag kado ia dat vast niet erg! 🙂

 7. Susan

  10 januari 2015 at 21:54

  Ik doe graag mee! Deze tas zou eindelijk al die goedkope tassen die snel kapot gaan definitief vervangen 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *