9x verrassende kerstcadeaus (+ winactie)

Door  |  2 reacties

Nog 1,5 week en dan is het kerst. Met de snelheid van PostNL mag je, als je online je inkopen wilt doen, wel opschieten. Misschien maar één van deze verrassende kerstcadeaus bestellen?

Vraag me niet hoeveel favoriete webshops ik inmiddels in mijn browser heb opgeslagen, het zijn er heel wat. Webshops met wooncadeautjes, webshops voor de stationery fans, maar ook websites voor verrassende cadeautjes. Een van deze websites is Verrassend Design. Niet alleen verrassend qua aanbod, maar ook omdat je hier voornamelijke voordelige cadeautjes vindt (met een paar supergave uitschieters overigens!). Ik zet mijn negen favoriete cadeautjes op een rij.

Verrassende kerstcadeaus

9x de meest verrassende kerstcadeaus

1. “Als je hoofd niet vast zat, zou je hem nog vergeten”, zegt mijn vriend regelmatig. En er zal een kern van waarheid in zitten, want ook mijn ouders gebruikten dit spreekwoord vaak toen ik nog thuis woonde. Deze muursticker zou voor mij daarom ideaal zijn: een handige checklist naast de deur van de dingen die ik niet mag vergeten. Heb jij ook zo’n vergiet in je omgeving? Het ideale kerstcadeau!

2. December is de maand van lekker eten & snelle hapje. Deze cocktailprikkers komen zowel met kerst als oud & nieuw van pas. Leuk als extra cadeautje en ook nog eens een betaalbaar cadeautje (€ 10,95).

3. Niet alleen is december de maand van lekker eten, het is wat mij betreft ook de filmmaand van het jaar. Uiteraard onder het genot van een drankje en zelfgemaakte popcorn. En met deze popcornmaker wordt dat een makkie!

4. Je ziet ze momenteel overal: hertenkoppen. Deze is net anders door het opvallend design. Wel het duurste van al deze verrassende kerstcadeaus, gelukkig is er ook nog een goedkoper alternatief.

5. Het ideale cadeau voor theeleuten: deze handige theepot op standaard. De standaard biedt ruimte voor een waxinelichtje, zodat de thee lekker lang warm blijft.

6. Nog zo’n leuke muursticker: Shit Happens. Neem het leven met een knipoog en het valt allemaal best wel mee!

7. Een verrassend kerstcadeau voor de muzikale mannen: deze gitaar-snijplank. Door de handige opstaande rand zal er geen tomatensap of sinaasappelsap op je aanrecht lopen na wat snijwerk. En hij is multi-inzetbaar. Je kunt hem ook als hapjesplank inzetten.

8. Voor de fans van Keep calm-producten: deze laptop-sticker. Niet alleen herken je je laptop zo sneller, hij is ook nog eens beschermd tegen krassen en butsen.

9. Persoonlijk jeugdsentiment: deze retro wekker stond vroeger op de logeerkamer bij oma. Hoe leuk is het dat nu al die oude producten weer terugkomen?

Win, win, win!

Helaas, deze winactie is reeds verlopen. De winnaars zijn al bekend gemaakt. Ga naar onze win-pagina voor andere leuke acties.

Nu al verrassende kerstcadeaus kopen? Ga snel naar Verrassend Design >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

2 reacties

 1. Nina Seegers

  15 december 2014 at 17:39

  Hi!

  Ik doe graag mee met deze hele leuke winactie!
  Ik volg jullie op facebook en heb het bericht ook gedeeld. Heb even rondgekeken op de website, wat een super leuke dingen zeg. Ik zou nog niet weten wat ik zou kiezen mocht ik winnen haha. Die koekjestrommel van een retro camera vind ik erg leuk maar die LP pannenlappen set is ook echt geniaal. En zo zijn er nog wel een aantal dingen die ik op kan noemen 😉

  Groetjes,
  Nina

 2. Anne-Marie Otter

  15 december 2014 at 22:16

  Leuke actie! Ik zou heel graag de casettebandjes placemats kopen, brings back memories!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *