X by Trollbeads: dit sieraad wil je onder de kerstboom

Door  |  0 reacties

Wow! Wij weten opeens wat we dit jaar echt echt echt onder de kerstboom wil willen. Een armband uit de collectie X by Trollbeads.

Custom sieraden, het liefst die je nog kunt aanpassen op je outfit ook, worden steeds populairder. En ook wij zijn er fan van. Toen we tijdens onze zoektocht naar kerstcadeautjes op X by Trollbeads stuitten, waren we dan ook meteen enthousiast. Hoeveel dragers er – zeker na dit artikel natuurlijk – ook zullen zijn van deze mooie armbanden, geen enkele zal hetzelfde zijn. Je maakt hem zelf uniek!

X by Trollbeads: het concept

Kijk ook zeker onderstaand filmpje even, want dat geeft je meteen een goed beeld. Toch gaan we het je nog even kort uitleggen. De basis van X by Trollbeads is een grove armband (er zijn overigens ook colliers) van rubberen ringen en een sluiting. Daar kom je overigens wel meteen voor keuzes te staan. Welke kleur rubber wil je? Stijlvol zwart, knallend rood of vrolijk blauw bijvoorbeeld. Vervolgens kun je jouw basis-armband personaliseren door rubberen ringen te vervangen door zilveren, gouden of bronzen schakels in tal van varianten.

Leuk, want zo kun je dus met de basis beginnen en aan je vriend elk jaar op je verjaardag een uitbreiding vragen. Of onder de kerstboom. Of als je een ander bijzonder moment heb.

Leuke X by Trollbeads weetjes

  • X by Trollbeads komt bijna veertig jaar na de bekende bedels van Trollbeads, die wereldwijd een groot succes waren en de sieradenmarkt op zijn kop gooide.
  • De sieraden komen voort uit de Deense ontwerptraditie. Eenvoud, functionaliteit en kwaliteit staan daar hoog in het vaandel.
  • X by Trollbeads was eerder te zien op de kunst- en designbeurs Sculpture Objects & Functional Art in Chicago en New York.
  • Meer dan 60 (!) ontwerpers wereldwijd hebben hun bijdrage geleverd aan X by Trollbeads.

Wat kost het?

Een basis armband heb je vanaf € 65,- tot € 95,-. Deze bestaat uit 20 rubberen ringen, een sluiting en een schakel. Welke dit is verschilt per basis armband, en daar is ook de prijs op gebaseerd. De schakels schaf je daarna vanaf € 17,- aan. Je kunt het wel bont maken overigens, er zijn schakels van € 90,- per stuk. Voor heel bijzondere gelegenheden dan maar?

We waarschuwen je wel even. Zoals de bedenkers zelf zeggen “Beginnen is eenvoudig, stoppen is onmogelijk”. Er zijn zoveel leuke schakels. Weet waar je aan begint als je doorklikt naar de website…
Ga naar de website van X by Trollbeads >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *