Must have kruik voor koukleumen

Door  |  2 reacties

Ben jij een enorme koukleum en kun je niet slapen als je bed niet aangenaam warm is en je voeten niet lekker warm zijn? Dan ben je vast iemand die regelmatig met een kruik het bed induikt. Zo niet, dan hebben we de must have kruik voor je gevonden.

Ik ben een koukleum, altijd al geweest en zal ik ook altijd blijven. Waar iedereen standaard op het werk de kachel uit wil zetten, wil ik hem hoger hebben. Meeste stemmen gelden, dus ik doe wel een extra vest aan. Thuis kan ik het gelukkig helemaal zelf bepalen. En als ik het koud heb, pak ik een kruik en plof ik daarmee op de bank. Ook gaat hij regelmatig mee in bed (vooral als mijn vriend op zijn werk slaapt), maar stiekem ergerde ik me dan altijd aan mijn oude kruik.

Au, te warm!

Ik had altijd zo’n ouderwetse grootmoeders kruik in de kast liggen. Zo eentje van rubber. Of een pittenzak, maar als je die erg vaak in de magnetron legt, gaan ze doorgaans stinken. En ik gebruikte ze nogal vaak. Grootmoeders kruik bleef dus altijd over, maar heel eerlijk: bij mij gaat het altijd mis. De kruik alleen is te warm, dus ik deed er altijd netjes een kussensloop omheen. Maar als ik er dan mee naar bed ging, dan wilde hij er nog wel eens afglijden. Gevolg: wakker worden met rode plekken van de warmte. Au. Niet handig, niet veilig. Een extra kussensloop betekende echter dat hij niet warm genoeg was.

Vast mijn knulligheid & onkunde, maar uit frustratie besloot ik wel op zoek te gaan naar een nieuwe kruik. Eentje die – voor mijn gebruik – wel veilig was. En eentje die er ook nog iets leuker uit zag, want grootmoeders kruik was echt een doorn in het oog. Een Google-rondje op kruik bracht me uiteindelijk bij Cadeau-cadeau.nl, waar ik een wel heel toffe kruik vond.

Kruik getest!

Toegegeven: bij deze kruik viel ik voor het uiterlijk. Knallend turquoise (ook in grijs verkrijgbaar overigens), een mooie vorm, strak. Een waar contrast met grootmoeders kruik. Het was echter niet alleen het uiterlijk waardoor ik deze kruik wilde testen, ook de omschrijving klonk goed:

Deze Pill warmwaterkruik is een kruik die gezien mag worden. Hij doet warmwaterkruik doet qua vorm denken aan de metalen kruiken van vroeger. De Pill warmwaterkruik van Authentics is gemaakt van een hittebestendig kunststof dat voelt als aaibaar rubber. Je vult de Pill warmwaterkruik gemakkelijk en veilig door de pull-out trechter. De schroefdop is een kruis waarmee je de kruik eenvoudig sluit. Na het vullen kun je de trechter helemaal in de kruik terugduwen (geen uitsteeksels).

Ja, nog zo’n ergernis van grootmoeders kruik: die dop die altijd uitstak en altijd net in je rug kwam. Au! Deze kruik klonk een stuk idealer, dus eenmaal in huis onderwierp ik hem meteen aan een test. Makkelijk te openen? Check! Handig te vullen? Check! Goed afsluitbaar, zodat er geen kans is op een waterballet in bed? Check! (geen druppel) Veilig? Check! (aangenaam warm en geen rode plekken meer)

Een aanrader dus! Ga naar Cadeau-cadeau.nl om het nooit meer koud te hebben >>

Voor deze review stelde Cadeau-cadeau.nl een exemplaar van de Pill kruik beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

2 reacties

  1. My happy kitchen

    17 december 2014 at 12:59

    Die is echt super leuk! En wat is een kruik in bed toch lekker. Ik heb zo’n hittepit maar die gaan inderdaad behoorlijk stinken!

  2. Frederique

    18 december 2014 at 01:05

    Ja! Schuldig! Ik ben ook zo’n koukleum die in de winter praktisch nooit afstand neemt van haar kruik, zo’n ouderwetse rubberen. Deze klinkt idd veiliger en aangenamer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *