Ze is terug! Shopaholic naar de sterren

Door  |  0 reacties

Shopaholic fans opgelet! Becky is terug en dit keer gaat ze het helemaal maken in Hollywood. Althans… daar is ze van overtuigd. Of het haar ook echt lukt? Je leest het in Shopaholic naar de sterren.

‘Shopaholic naar de sterren’ in het kort

Shopaholic naar de sterrenBecky is in Hollywood aangekomen! Hier heeft ze haar hele leven op gewacht. Feesten met sterren zoals Sage Seymour, die wordt gemanaged door Becky’s echtgenoot Luke. Er is zóveel te zien en te doen. Ze is verbaasd dat haar privébezoekjes aan de filmsets de nodige consternatie opwekken. Natuurlijk moet ze er ook voor zorgen dat haar dochtertje Minnie op de juiste A List Hollywood peuterspeelzaal terechtkomt. Daar is een… eh… helpende hand voor nodig.

Met hart en ziel legt Becky zich toe op haar nieuwe carrière als styliste van de sterren. Nee, dat is géén excuus om te shoppen, zoals Luke denkt. Jammer genoeg lijkt diva Sage niet onder de indruk van Beckys frisse stijl.

Maar dan komt de doorbraak. Becky wordt ingehuurd voor een Hollywoodgala door de aartsrivale van Sage. Hoe zal Luke daarop reageren? En wie is die superdunne, superblonde tuthola aan de horizon? Nee, dat kan niet! Het is een oude bekende: Alicia Bitch. Als dat maar goed gaat…

Wat wij van de nieuwste Shopaholic vinden

Het waren de schrijfsters Jill Mansell en Sophie Kinsella door wie ik ooit fan werd van het genre chicklit. Jill door haar immer romantische inslag (daar waar de prins op het witte paard echt bestaat) en Sophie vanwege de immer gekke Becky van wie je wel moet houden.

En Becky is nog altijd dezelfde Becky als in de eerdere boeken. Sophie Kinsella hanteert nog steeds dezelfde schrijfstijl en de situaties waar Becky in belandt zijn nog even hilarisch. Als je fan bent van haar eerdere boeken, dan krijgt ook dit boek na het lezen weer een mooi plekje in de kast. Trots naast alle andere mooie delen.

Titel: Shopaholic naar de sterren
Uitgever: The House of Books
Prijs: € 19,95

Bekijk 'Shopaholic naar de sterren' op bol.com
(ook verkrijgbaar als e-book)

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *